DJ Pirke

DJ Pirke

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Favorietschijf vd week

MededelingenPosted by DJ Pirke Sun, May 07, 2017 20:27:21
John de Bever - Als ik 't allemaal had geweten (14-04-2017)


Johannes ("John") de Bever (Berlicum, 7 april 1965) is een Nederlands zanger en voormalig prof- en zaalvoetballer. In 1997 werd hij tijdens het WK-zaalvoetbal in Brazilië gekroond tot beste zaalvoetballer van de wereld.
In juli 1979 werd De Bever op 14-jarige leeftijd als zanger ontdekt door Pierre Kartner tijdens een optreden op de Nijmeegse Vierdaagse. Het nummer Als ik later eens trouw, dat Kartner voor hem schreef, bereikte in maart 1980 de tipparade. Er volgden nog drie singles en een elpee. Hierna besloot De Bever voorlopig te stoppen met zijn zangcarrière en zich toe te gaan leggen op het voetbal.

In 2006 keerde hij, als zanger, weer terug door het duet Toen kwam jij op te nemen met Anny Schilder. Vanaf die tijd verschijnen er ook regelmatig singles van hem, die meestal de Single Top 100 weten te bereiken.
De voormalig zaalvoetballer maakte naam met zijn hit Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht. Het nummer, dat in 2015 verscheen, is op YouTube ruim 8.1 miljoen keer bekeken, en was hier op Radio Twilight ook het spiegelplaatje vd week.

Voor John de Bever is vrijdag 7 april 2017 een speciale dag. De volkszanger wordt 52 jaar en het is de Internationale Dag van de Bever. Dat viert John met een nieuwe single: Als ik ’t allemaal had geweten.

Het feestnummer is geschreven door Emile Hartkamp, die eerder hits schreef voor grote Nederlandse artiesten als Frans Bauer, Jannes en Marianne Weber. Het idee voor de bijbehorende videoclip, waarin kinderen de hoofdrol spelen, komt van Johns goede vriendin en huisgenoot Marianne. Rosalie, de tweejarige dochter van Sieneke, is een van de jonge acteurtjes.

Deze week tekent John dus voor de Favorietschijf vd week met zijn nieuwste single; Als ik 't allemaal had geweten.

Luister en kijk mee as vrijdagavond dj Pirke live!


  • Comments(0)//djpirke.radio-twilight.nl/#post12