DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, December 10, 2018 23:01:12

Tip van Theet week 50-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Rudy Kokke - Ik ben weer vrij'.

Rudy Kokke (Lent - 45 jr.) is geboren en getogen in Nijmegen en is nu woonachtig in Lent bij Nijmegen aan de Waal waar hij in het dagelijks leven bedrijfsleider bij een groot Nederlands winkelbedrijf is. Sinds zijn 16e zit hij al in de muziek, toen stelden zijn ouders hem voor de keus, of een keyboard of een bromfiets voor zijn verjaardag.

Dat was een makkelijke keus voor Rudy en hij koos natuurlijk voor het keyboard. Al enige tijd later werd hij door Wim Rossen, een bekende van de familie, uitgenodigd om in zijn band de toetsen te komen bespelen. Vervolgens was Rudy jaren actief bij het trio 'See You'.

Sinds 2006 is hij solo actief als allround zanger met een breed repertoire. In juni van dit jaar verscheen zijn debuutsingel 'Liefde, zon en zee' en nu net voor het einde van het jaar dan de opvolger 'Ik ben weer vrij'.

Het lekker vlotte nummer met een hoog meezinggehalte werd geschreven door Emile Hartkamp en werd eerder al eens uitgebracht door Frans Bauer. De opname, arrangementen en productie waren deze keer in handen van Manfred Jongenelis.

Deze week dus weer een mooie Tip van Theet.
A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post91

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, December 03, 2018 22:53:14
Tip van Theet week 49-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Edwin Bos - Het ronken van mijn diesel'.

Edwin Bos (Schoonebeek - 50 jr.) is eigenlijk pas begin jaren negentig begonnen met zingen. Edwin zong vaak bij de toen populaire karaoke-shows om het publiek alvast een beetje op te warmen zodat deze ook zelf een nummer durfde te zingen.

In 2011 heeft Edwin het zingen weer opgepakt nadat hij de zanginstallatie van zijn (toen eveneens zingende) moeder had overgenomen. Na wat demo's volgde in 2014 zijn eerste eigen singel ('Genieten van de zomer') waarvan de tekst geschreven wordt door zijn vrouw Jannie. Daarna volgde samenwerkingen met Lucas & Gea en later met Terry West. Dit resulteerde in diverse singels zoals 'Jij bent meer dan alles, 'Bloedmooie vrouw' en 'De ware voor mij'.

​Begin 2017 is Edwin Bos een samenwerking aangegaan met Martin Sterken. Hierop volgde de singles 'Je eigen held', 'De ware voor mij' en 'Wat lijkt ze op jou'.
2018, na de singel 'Truckchauffeur in hart en nieren' en 'Een lekker Deuntje' is nu inmiddels de 3e singel voor 2018 uit, genaamd 'Het ronken van mijn diesel'. En zoals we inmiddels van Edwin gewend zijn, echte onvervalste truckersplaten, echte meezingers, lekker uptempo, precies zoals wij ze graag horen. Vandaar dat deze week de nieuwe singel van Edwin Bos weer verkozen is tot de Tip van Theet op Radio Twilight.

Met het oog op de komende kerstdagen is van het nummer tevens een speciale kerstversie gemaakt; 'Met kerst weer thuis'.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur, hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post90

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, November 27, 2018 00:47:54
Tip van Theet week 48-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Ronnie van Bemmmel - Kacheltje Lam'.

Ronnie van Bemmel (Maarssen - 1965) is een gedreven en zeer ambitieuze zanger. Op 6 november 1993 gaf Ronnie zijn allereerste optreden. Dit vond plaats in een café te Nieuwegein, zijn geboorteplaats. Nu 25 jaar later is Ronnie nog steeds bezig met optreden en zijn carrière heeft tot dusver al een aantal mooie hoogtepunten gekend, waaronder het winnen van de Tros talentenjacht 'De weg naar Thialf' en ook heeft hij inmiddels een aantal leuke titels op zijn naam staan. We noemen er enkele 'Ik zoek een meisje' (2008) 'Laat het licht maar uit' (2008) 'Jamie' (2009) 'Ti Amo' (2010) 'Ay Ay Ay' (2012) 'Delilah' (2012) 'Als ik nog een keer zou trouwen' (2015) 'Die Laaienlichter' (2016) 'Houd je vinger op de knip' (2017), 'Denk ook aan mij' (2017) en 'Laat me je vertellen' (2018).

Na ‘Laat me je vertellen’ heeft Ronnie weer een echte feestsingle opgenomen welke ook weer echt bij hem past. De singel is geschreven door Ton en Gerard Koopmans (beter bekend als de Gebroeders Ko) en Ronnie mocht hem uitbrengen als singel. Hier is hij erg trots op, want het is weer een echte dikke kroegenknaller geworden, precies zoals we dat gewend zijn van de Gebroeders Ko. Uiteraard werd de singel opgenomen in de The Boom! Music Studio van Frank Verkooyen.
Weer een toppertje als Tip van Theet dus deze week.

Donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post89

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, November 20, 2018 01:23:03
Tip van Theet week 47-2018


Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'John West - Nee ik rij niet (want ik wil drinken)'

John West (Den Haag - 30 jr.) is op z'n 14e begonnen als DJ en zingt eigenlijk pas sinds z'n 18e. In 2007 komt zijn debuutsingel uit ('Weet wat je begint'). Hierna volgen er nog enkele tot John in 2010 de samenwerking aangaat met Manfred Jongenelis en het grote succes begint. Zijn eerste echte hit wordt 'Jouw Blik' en via "Toppers in concert 2012" en z'n eigen albums welke verschijnen in 2012 en 2014 komt John terecht bij het TV programma "Bloed Zweet & Tranen" van SBS waarin hij het tot de finale schopt. In 2016 volgde enkele succesvolle singels met Lange Frans (o.a. 'Lekkerding') als ook zijn 3e album waarvan zijn vorige Tip van Theet ook afkomstig is; 'Wit Zwart'.

‘Nee ik rij niet (want ik wil drinken)’ is een vrolijk nummer, maar wel met een boodschap. “Tijdens mijn optredens zie ik natuurlijk veel mensen die een gezellige avond hebben met een drankje erbij”, aldus de Haagse zanger. “Helaas neemt niet iedereen aan het eind van de avond zijn verantwoordelijkheid, met als gevolg dat er nog te veel verkeersdoden vallen door beschonken bestuurders.” Samen met collega René Karst besloot John West van dat gegeven een liedje te maken. Het werd een onvervalste stamper, waarbij het onmogelijk is stil te blijven zitten. De productie was in handen van Manfred Jongenelis.

Luister weer mee a.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op Radio-Twilight.  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post88

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, November 12, 2018 23:43:10
Tip van Theet week 46-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Rene Schuurmans - Zelfs ik heb iets te veel gedronken'

René Schuurmans (St. Michielsgestel - 53 jr.) werd geboren aan het Maaskantje in Brabant. Hij komt uit een groot gezin met acht kinderen en groeide op met vier broers en drie zussen. Zijn vader, Sjef Schuurmans, was de eigenaar van café discotheek De Molen in Den Dungen en René groeide daardoor ook op met muziek.
In eerste instantie wilde hij dierenarts worden, maar hij hield meer van muziek. Hij drumde tijdens de jaarlijkse kermissen met een plaatselijk orkest en ook zong hij tijdens feesten en partijen. Samen met zijn zus Astrid vormde hij vijf jaar lang het duo Rene & Astrid.
Toen Astrid in 2004 zich geheel op het spelen bij een band wilde richten ging René solo verder.

René mag zich nog altijd rekenen tot één van de meest geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optredens.
Met hits als 'Bij ons in Brabant' (2014), 'Laat de zon in je hart’ (2012), 'Hela, Ho' (2004), 'Als ik haar zie' (2004), 'Ik ben nou eenmaal zo' (2013), 'Mooie meisjes' (2015), 'He, doe niet zo Sexy' (2017) en 'Proost nog een keertje met mij' (2017) weet hij altijd wel weer een feestje te bouwen.

Nu op het einde van 2018 presenteert René eindelijk weer eens een nieuwe singel.
Een verassende titel, een aparte melodie maar toch helemaal René Schuurmans. Uitermate vrolijk, pakkend, feestelijk en een hoog meezing- en meezwaaigehalte!

Deze week de Tip van Theet, donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post87

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, November 06, 2018 01:39:35
Tip van Theet week 45-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Lucas en Gea - Vergeef me alsjeblieft'

Lucas en Gea (Oude Pekela - 52 jr.) hebben nu na 18 jaar albums en singles te hebben uitgebracht hun 50e single uit! De hoogste tijd om dit muzikale echtpaar eens te eren met de Tip van Theet van week 45-2018.

Nadat Lucas 20 jaar lang samen met zijn broer Simon in een bruiloftsorkest gezongen had besluit hij als duo samen met zijn vrouw Gea verder te gaan. In 2000 wordt hun eerste gezamenlijke singel uitgebracht 'Steeds weer huil je' welke ook meteen een hit wordt en erg veel gedraaid wordt bij de piratenzenders in het Noorden van het land. Van het gelijknamige album worden in een mum van tijd maar liefst 40.000 exemplaren verkocht, een mooie start van hun gezamenlijke carrière.

Hierna volgde vele singels (o.a. 'Jij bent veel mooier als je lacht', 'Dorp aan de rivier', 'Baby don't go', 'Zou je gaan al ik je vroeg' en 'Maar eens zijn wij weer samen') albums, DVD's, talloze optredens, tv-specials, theaterconcerten en zelfs een eigen real life soap en heeft heel Nederland het duo in hun hart gesloten.

18 jaar na hun gezamenlijke start hebben Lucas en Gea inmiddels hun 50e singel uit, een lekker uptempo nummer met de bekende Lucas en Gea-sound.

'Vergeef me alsjeblieft' is een levenslied over spijt hebben van die ene misstap binnen een relatie. Komt het ooit weer goed, vergeeft ze hem?

Een mooie Tip van Theet en een singel waar ze met recht trots op mogen zijn!

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post86

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, October 29, 2018 23:32:49
Tip van Theet week 44-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet: 'Jeroen Rommers - Machtig mooie meid'.

Jeroen Rommers (Sint Willebrord - 23 jr.) voelt zich verre van ongemakkelijk als een groep mensen moet worden toegesproken tijdens een presentatie. Jeroen Rommers heeft een vlotte babbel, en is iemand die er al op jeugdige leeftijd achter komt dat hij graag op de voorgrond mag treden. Aanvankelijk leek er echter helemaal geen zanger schuil te gaan achter deze jongeman.

Zet hem achter een drumstel of geef hem een trombone in handen, Jeroen weet met beiden raad. Echter bij een optreden tijdens carnaval met dweilband 'Stik Leutig', greep Jeroen uit enthousiasme ineens naar de microfoon en begon hij te zingen. Iets dat zowel door de aanwezigen als door Jeroen zelf als uitermate positief werd ervaren.

Hierna wordt Jeroen steeds vaker geboekt voor diverse optredens. Anno nu is de Brabander nog altijd actief bij dweilband ‘Stik Leutig’ maar stort hij zich zeker ook op zijn carrière als zanger. Jeroen vindt dat als je iets doet, je alles uit de kast moet halen om te slagen.

Na het volgen van zanglessen vond Jeroen het de hoogste tijd een eigen singel op te nemen. Hij zoekt hiervoor contact met producer/componist Frank Verkooyen (The Boom! Music Studio). Gevolg hiervan is dat nu zijn debuutsingle 'Machtig Mooie Meid' verkrijgbaar is. De singel welke geproduceerd is door Frank Verkooyen is een vrolijke, meezingbare en dansbare feestplaat geworden waarbij het niet lukt stil te blijven zitten.

Hoewel het zingen louter hobby is voor Jeroen kiest hij weldegelijk voor een professionele aanpak met de hoop er ooit zijn boterham mee te kunnen verdienen.
Van drummer tot trombonist naar een stekkie achter de microfoon als solozanger, Jeroen Rommers gaat ervoor!

Deze week is zijn mooie debuutsingel verkozen tot Tip van Theet op Radio Twilight.
Donderdag vanaf ca. 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post85

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, October 23, 2018 00:05:26

Tip van Theet week 43-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet: 'Matthijs Koning - Zwoele nacht'.

Zoals inmiddels bekend heeft Matthijs Koning (Oosterhout, 27 jr) het zingen niet van vreemden. Zijn vader en opa zongen ook en vooral zijn opa heeft hierbij grote successen geboekt als helft van het bekende “duo de Koning” in de jaren 60 en 70. Vorig jaar trad 'Trio de Koning' eenmalig samen op (tachtiger Cor de Koning (opa), Jan de Koning (vader) en Matthijs).

Reeds op de middelbare school begint Matthijs met zingen voor publiek en na het behalen van de tweede plaats op een talentenjacht gaat het opeens hard. Hij wordt opgemerkt door de bekende producer Edwin van Hoevelaak wat hem een podiumplaats oplevert op het populaire festival Oosterhout Live en het begin van Matthijs zijn carrière betekend.

Hierna volgen enkele singles die allen worden geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en de vaste tekstschrijver van Matthijs, zijn broer Koen Koning. 'Dans met mij', 'Wees niet bang', 'Hallo Hallo', 'Sleutel van jouw hart', 'Gewoon genieten', 'Deze avond', 'Drink nog wat van mij', 'Honderduizend woorden' (Tip van Theet in april 2017), 'Hou van je leven' en 'Ik wil je helemaal' (Tip van Theet in juni 2018), zomaar wat titels van Matthijs die allemaal de Nederlandstalige top 20 hebben gehaald en waarvan Hallo Hallo meer dan twintig weken op de hitlijst heeft gestaan en hij bekend raakte bij een groot publiek.

Zijn nieuwe singel ‘Zwoele nacht’ is weer opgenomen in The Boom! Music studio van Frank Verkooyen welke ook de muziek schreef. De tekst werd deze keer eens niet geschreven door Matthijs zijn broer Koen maar door Tim Douwsma.

Het is weer een zeer vrolijk en uptempo nummer geworden, uiteraard weer voorzien van lekker gitaarwerk en een beat en teksten die blijven hangen.

Kortom weer een toppertje van onze 'huisleverancier' als Tip van Theet deze week.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post84
Next »