DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Sun, December 10, 2017 20:42:22

Tip van Theet week 50

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Diego Holzken - Alleen jij'

Bij Diego Holzken (Sittard - 1993) speelt van jongs af aan muziek een belangrijke rol in zijn leven. Hij was altijd bezig met zingen en het draaien van muziek. Op feestjes stond hij vaak met een microfoon in zijn handen liedjes te zingen.

In het najaar van 2015 was Diego op vakantie in Spanje waar op dat moment in een hotel verderop een artiestenreis plaatsvond. De organisator van deze reis vroeg hem om een liedje te komen zingen. Dit was de kans om zijn stem te laten horen aan een groter publiek en hij zong het nummer ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ van Wolter Kroes. Dit optreden leverde hem veel positieve reacties op en hij besluit serieus verder te gaan met zijn zangcarriere. Eind 2017 verschijnt zijn debuutsingel 'Alleen jij' welke geschreven en geproduceerd is door Manfred Jongenelis en welke deze week is verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post43

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, December 04, 2017 22:55:23

Tip van Theet week 49

De nieuwe Tip van Theet deze week: 'Frank Smeekens - Liefste'

Frank Smeekens (Tilburg-43) heeft de vaart erin de laatste jaren. De Tilburger is bekend van o.a. de singles ‘Laat ons dromen’, ‘Ik ben van jou’, ‘Het leven blijft mooi’ en ‘Laten we een zijn’. Daarnaast verscheen afgelopen zomer ‘Jij bent de mijne’, een verrassend zomerduet samen met Patrick Dano. Een kleine 20 jaar is Frank inmiddels op de podia te vinden en de aftrap hiervan was in de kantine van voetbalclub GSBW uit Goirle waarna in 2000 zijn debuutsingel verscheen.

Over zijn nieuwe single ‘Liefste’ is Frank even duidelijk als enthousiast: “een oergezellige foxtrot, een echte meezinger en eentje met een hoog polonaise gehalte”, aldus de Tilburger. En hieraan is geen woord gelogen! ‘Liefste’ is een door Frank eigenhandig geschreven Nederlandstalige bewerking van een nummer uit de zeventiger jaren van de befaamde George Baker Selection (Dreamboat) en is opgenomen in de Goldfinger Studio's, en dat staat garant voor een bruisend meezingfeest!

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post42

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Sun, November 26, 2017 20:35:09
Tip van Theet week 48

De nieuwe Tip van Theet; "Hans Soomers - Bella Donna"

Hans Soomers (Rosmalen - 49) is in het dagelijks leven conciërge op een basisschool en droomt al vanaf zijn twintigste van een bestaan als volkszanger. Door podiumvrees kwam het er eigenlijk nooit van tot hij een paar jaar geleden werd gevraagd om eens mee te doen met "Trug nor Vruuger”. Zo gezegd, zo gedaan en in de zomer van 2014 stond Hans voor het eerste op de bühne bij Typisch Talent, de talentenjacht tijdens het jaarlijkse Levensliedfestival in Den Bosch.

Hans had daarna de smaak goed te pakken en dus nam hij zanglessen en zocht contact met producer Patrick Schouten (bekend van o.a. Henk Bernard) voor het opnemen van zijn debuutsingle “Bella Donna (De Allermooiste Vrouw)”. Het resultaat is een gezellige meedeiner en hiermee is Nederland een nieuwe volkszanger rijker en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.

A.s donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post41

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, November 20, 2017 22:03:41
Tip van Theet week 47

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Daisy Talens - Laat mij m'n gang maar gaan"

Daisy Talens (Alkmaar - 32) droomt er van kleins af aan van om zangeres te worden. Als ze 18 is begint ze met karaoke in cafés en krijgt ze de smaak te pakken. Van het een komt het ander en zo figureert ze in een videoclip van Frank van Etten, welke vorig jaar besluit een duet met haar op te nemen.

Deze nieuwe single van Daisy is een verrassende track geworden, een gezellige autobiografische meezinger. De tekstinhoud past precies in Daisy's levensloop en met de pakkende melodie van Manfred Jongenelis zal dit liedje bij vele luisteraars in de smaak vallen.
Daisy is een opvallende verschijning die sinds haar debuutsingel "De tijd" (met Frank van Etten) diverse andere singels uitbracht waaronder eerder dit jaar nog de singel "Ik ga door". De singles zijn alle in verschillende stijlen maar hebben gemeen dat ze een prettig in het gehoor liggende sound hebben.
Tekst, muziek, recording en productie is deze keer in handen van Manfred Jongenelis, daar zal het dus niet aan liggen.

Donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post40

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, November 13, 2017 22:54:50

Tip van Theet week 46

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Chris Haverman - Waar is die meid?'

Chris Haverman (Raalte - 24) is geboren in Deventer en mag trots zijn op het verloop van zijn nog prille carrière als artiest. Dit begon eind 2015 met zijn debuutsingle 'Een glimlach van jou' en werdt kort hierna gevolgd door het album; ’n Goed begin’.
Chris zijn vader, zijn moeder maar ook zijn zus Dora (bekend van Robert & Dora), hadden niet verwacht dat hij met zijn stem voor zoveel beroering kon zorgen, maar toch brengt Chris inmiddels al zijn vierde singel uit. Voor deze nieuwe single werd een beroep gedaan op Jeffrey Weber als tekstschrijver en componist, terwijl Manfred Jongenelis verantwoordelijk werd voor de opnames en productie van ‘Waar is die meid’.
Het is een vrolijk, opzwepend en uptempo feestnummer geworden waar je helemaal los op kunt gaan.

A.s donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post39

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, November 06, 2017 22:28:01
Tip van Theet week 45

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Jovano Dingenouts - Ik wil jou"

Al schuivend achter het mengpaneel is Jovano Dingenouts (Made - 2000) besmet geraakt met het artiestenvirus. Jovano is de zoon van de bekende Franky Dingenouts (FD-Sound) en zodoende kreeg hij de kans 'in de keuken te kijken' bij vele optredende artiesten. Uiteindelijk kwam hij zelf achter de schuiven te staan als vaste geluidsman van diverse bekende artiesten waaronder Frank van Etten.
Het kriebelde al langer maar nu is dan toch de kogel door de kerk en volgt Jovano zijn hart. Zijn debuutsingel "Ik wil jou" is deze week uitgekomen en is geschreven en gearrangeerd door Jheron van der Heijden en opgenomen bij Manfred Studio (Manfred Jongenelis) en deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post38

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, October 30, 2017 22:28:59
Tip van Theet week 44

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Donny Ponsen - Ga Toch'

Donny Ponsen (Nootdorp - 1992) is geboren in Den Haag en is inderdaad een zoon van de bekende zanger Rinus Ponsen. Afgelopen maart bracht Donny, welke als idool André Hazes heeft, zijn debuutsingel 'Alles wat je zei' uit welke nu gevolgd wordt door 'Ga toch'. Dit nummer dat geschreven werdt door Henk van Broekhoven (alias John Spencer) werdt in 2008 al eens opgenomen door Jeroen Spierenburg. Het nummer is door Studio Manfred Jongenelis in een vlot modern jasje gestoken waardoor het nu echt een feestelijk levenslied geworden is.

Donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post37

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, October 23, 2017 21:39:46
Tip van Theet week 43

De nieuwe Tip van Theet van deze week is geworden 'Robert Pater - Doe met me wat je wilt'.

De uit Raalte afkomstige zanger heeft te samen met zijn vaste producer Harald Queens het nummer in een nieuw jasje gestoken. 'Doe met me wat je wilt' is origineel natuurlijk van André Hazes. Hij had er in 1983 een hit mee. Door Harald is het nummer voorzien van een geheel nieuw geluid waardoor het weer helemaal van deze tijd is en het alles in zich heeft om ook weer een grote hit te worden.

'Doe met me wat je wilt' is de opvolger van 'Als een meeuw in de wind' waarmee Robert eerder dit jaar (week 15) ook al de Tip van Theet scoorde. Naar ons idee is het een waardige opvolger weer.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post36
Next »