DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, October 16, 2017 20:44:09
Tip van Theet week 42

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Ronnie van Bemmel - Denk ook aan mij'

Ronnie van Bemmel (Maarssen - 1965) is een gedreven en zeer ambitieuze zanger en nam onlangs in de The Boom! Music Studio van Frank Verkooyen zijn nieuwe plaat op ‘Denk ook aan mij’.
Sinds 1993 is Ronnie bezig met optreden en zijn carrière heeft tot dusver een aantal mooie hoogtepunten gekend, waaronder het winnen van de Tros talentenjacht 'De weg naar Thialf' en ook heeft hij inmiddels een aantal leuke titels op zijn naam staan. We noemen er enkele 'Ik zoek een meisje' (2008) 'Laat het licht maar uit' (2008) 'Jamie' (2009) 'Ti Amo' (2010) 'Ay Ay Ay' (2012) 'Delilah' (2012) 'Als ik nog een keer zou trouwen' (2015) 'Die Laaienlichter' (2016) en 'Houd je vinger op de knip' (2017).

Na ‘Houd je vinger op de knip’ heeft Ronnie weer gekozen voor een feestsingle, die ook weer echt bij hem past. De dans schoenen kunnen uit de kast want Ronnie en Frank Verkooyen hebben deze onvervalste uptempo plaat met een lekkere disco feel in een gezellige en feestelijke versie gegoten.
Wanneer u denkt, he die melodie ken ik, dan kan dat kloppen. Deze is van de Amerikaanse rockband 'Styx' met het nummer 'Babe' uit 1979.

Donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post35

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, October 09, 2017 22:47:49
Tip van Theet week 41

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Stevan Bloema - Jij jij jij"

Stevan Bloema (24 jaar en geboren in het Groningse Roodeschool) is het wederom gelukt een topper van een nieuwe singel uit te brengen.
Het nummer "Jij jij jij" dat Stevan samen met zijn producer Robert Dorn schreef heeft net zoals het in 2016 uitgebrachte nummer "Ik wil leven" duidelijk hoorbare popinvloeden. ‘Dit is de kant die ik op wil’, aldus Stevan.
'Robert heeft de tekst van ‘Jij jij jij’ geschreven en he...t geheel is opgenomen in zijn studio in Leeuwarden’, vertelt Stevan. Dit resulteert in een vlotte, poppy song welke terecht is gekozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl
  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post34

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, October 02, 2017 22:01:10

Tip van Theet week 40

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Mitch Kerstens - Deliciá"

Het gaat erg goed met de carrière van zanger Mitch Kerstens (Etten-Leur, 22 jaar). Veel mooie optredens en ook zijn laatst verschenen singel “Ik verlang zo naar die nachten” viel zeer goed in de smaak bij zowel de liefhebbers als bij de radio stations. Daarom dook hij opnieuw met producer/tekstschrijver André Kooiman de studio van AKMP in om een opvolger van zijn succes singel te maken. Het resultaat mag er weer zijn! Zijn nieuwe singel is een heerlijk dansbare en meezingbare track geworden met de titel; Delicia. De singel werd wederom geschreven door André Kooiman en gemaakt in de nieuwe stijl van Mitch Kerstens, met fantastisch klinkende trompet partijen en heerlijk opzwepende accordeon solo’s. “Geloof me; als je hem een keer hoort zing je hem mee!” zegt Mitch Kerstens enthousiast. Bron: AKMP

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post33

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, September 25, 2017 22:34:45
Tip van Theet week 39

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Cornel - Ik ben niet te koop voor 1 miljoen"

Cornel (Hoek van Holland - 47) stond op 7-jarige leeftijd al tussen de schuifde...uren om familie en vrienden te vermaken. Hij playbackte, zong of deed André van Duin na. Hij droomde ervan mensen te vermaken met shows en optredens en gezelligheid te brengen.
Inmiddels heeft Cornel (Lampen) de schuifdeuren ver achter zich gelaten en is op 6 september zijn nieuwe singel gepresenteerd. Deze singel welke geschreven en geproduceerd is door Frank van Etten is weer een meezinger van de bovenste plank geworden. Een meezinger, precies zoals we ze graag hebben als Tip van Theet.

Donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post32

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, September 18, 2017 23:30:45
Tip van Theet week 38

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Colinda - Laat mij vanavond'

Colinda (Tilburg-47) kreeg al in 1987 landelijke bekendheid met de hits 'Kom dans met mij Colinda' en 'Let me in'. In 1993 verving ze Marianne Weber bij het Holland Duo met succesvolle jaren tot gevolg. Nadat in 1999 nog haar solosingel 'Mannen, mannen, mannen' verscheen werd het een aantal jaren stil rond Colinda.
Pas in 2010 maakte ze haar rentree als zangeres. Enkele albums en diverse singles zijn inmiddels verschenen waaronder ook duetten met haar dochter Daisy en begin 2016 vierde Colinda haar 30 jarig artiesten jubileum.

'Laat mij vanavond' is een lekkere volkse meezinger met een verrassende, zo'n 15 seconden durende passage waarin de polonaise even plaats maakt voor een walsje. Het nummer dat in 2012 ook al eens door Sieneke werd uitgebracht met als titel 'Laat mij vanavond betalen' is deze keer door Colinda en haar vaste producer Jeffrey Weber (ja, de zoon van) in een vrolijk en uptempo jasje gestoken met natuurlijk de vrolijke Colinda-sound zoals we die de laatse jaren van haar kennen.

Donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post31

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, September 11, 2017 23:26:09

Tip van Theet week 37

Deze week de nieuwe Tip van Theet: William Burg - Mooie dingen.

William Burg ('S Hertogenbosch - 43 jaar) die in het dagelijks leven eigenaar is van een tegelzettersbedrijf is altijd al heel muzikaal geweest en dat komt voornamelijk door zijn vader en grootvader. De muzikaliteit is van generatie tot generatie doorgegeven.
William is begonnen als drummer en heeft later van zijn opa trompet leren spelen. Al snel kwam de waardering voor allerlei soorten en stijlen muziek naar boven. Als DJ draaide William echt van alles; ballades, pop, soul en natuurlijk Nederlandstalige muziek. Hij is ervan overtuigd dat muziek heel belangrijk is in je leven.

Tijdens de optredens met zijn discotheek stond hij soms lekker mee te zingen wat niet onverdienstelijk is gebleken. De nieuwe singel is wederom opgenomen en geproduceerd door Manfred Jongenelis en ook de tekst komt van Manfred. Het is een lekker ritmisch nummer geworden welke je zo meezingt met uiteraard een hoofdrol voor de accordeon.

A.s. donderdag de nieuwe Tip van Theet hier op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post30

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, September 04, 2017 23:42:09
Tip van Theet week 36

Tip van Theet week 36-2017; Alwin - De Kriebels

Alwin (Hoedekenskerke - 46 jaar) is deze week gekozen tot de nieuwe Tip van Theet.

Deze zingende makelaar begon zijn muzikale carrière al op jonge leeftijd als drummer bij diverse formaties en leerde daar de kneepjes van het vak. In 2000 besloot hij zijn hart te volgen en ging hij solo verder als zanger. Sindsdien was hij sussesvol met een aantal singles, o.a. 'Heerlijke dag', 'Ik leef mijn eigen leven', 'De Rumba Cha Cha en Me...renque' (nr. 1 in België) en 'jij hebt veel meer dan andere vrouwen'.

Na zijn deelname aan het tv programma 'House Rules Holland' (Net5) kwam van vele mensen de vraag of ze het resulaat van de verbouwing eens een keer in het echt mochten bekijken. Daarnaast kwamen vele verzoeken om eens op de koffie te mogen komen. Dit bracht zanger Alwin op een idee. Recent was zijn nieuwe single “ De Kriebels” afgerond en was het grote moment gekomen om deze aan het publiek te presenteren. Alwin nodigde op zaterdag 26-08 j.l. iedereen bij hem thuis uit op de koffie en zo kon ieder aanwezig zijn bij de presentatie van de nieuwe singel, dit onder het genot van een kopje koffie en een echte Zeeuwse bolus!

De nieuwe singel welke afkomstig is uit de studio van Emile Hartkamp en Noris Padidar is een uptempo en feestelijke meezinger en is dus deze week verkozen tot Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post29

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, August 28, 2017 22:51:27
Tip van Theet week 35

Tip van Theet week 35; 'Willem Huisman - Voor jou'

Willem Huisman (Arnhem 1994) is keihard aan de slag om zich te ontwikkelen tot een allround entertainer. De jonge twintiger uit Arnhem tekende sinds 2014 voor de release van singles als ‘Elke roos’, ‘Alleen’, ‘In ons café’, ‘Jij laat de zon voor me schijnen’, ‘Liefste’ en nu dan voor 'Voor jou'.

De vrolijke Arnhemer is pas sinds 2012 bezig met zingen. Zoals wel vaker begon het voor Willem ook tijdens een stapavond met vrienden. Sindsdien en mede door de talrijke positieve reacties die hij al mocht ontvangen bouwt Willem serieus aan zijn carrière en weet hij zich ondertussen gesteund door een forse schare trouwe volgers en fans.

Zijn nieuwe single ‘Voor jou’ is begin augustus gereleased en sindsdien heeft Willem er al meninge zaal en hete feesttent mee in feeststemming gebracht. Een heerlijke vlotte zomerse single met een hoog meezing gehalte waarmee de zanger absoluut bevestigt dat hij tot de aanstormende talenten van ons land behoort!

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post28
Next »