DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Sun, February 18, 2018 23:35:19
Tip van Theet week 08-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Robert Pater - Jij en ik'

Robert Pater (Raalte - 28 jaar) heeft weer een fantastische nieuwe singel uit 'Jij en ik'. Deze nieuwe single is de opvolger van ‘Doe met me wat je wilt’ (Tip van Theet week 43-2017). Daarvoor veraste hij ons ook al met singels als ‘Laat mij maar gaan’, ‘Als een meeuw in de wind', 'Waarom ben jij nooit op zondag vrij’, ‘Een roos in de morgen’ en ‘Helena'.

De nieuwe single ‘Jij en ik’ is een dansbaar en uptempo nummer geworden zoals wij ze graag hebben als Tip van Theet.

De productie lag in handen van zijn vaste producer Harald Queens en is een cover van Andy Buitenhuis, de Apeldoornse zanger welke met deze singel in 1987 een hit scoorde maar welke we vooral kennen van zijn singel 'Adios Maria'.

De versie van Robert Pater is uiteraard aangepast aan de stijl van Robert en is daarom weer helemaal van deze tijd.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post52

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, February 12, 2018 22:46:00
Tip van Theet week 07-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Rik Hoogland - De nacht van mijn leven'.

De uit Utrecht afkomstige zanger Rik Hoogland is na ruim 30 jaar nog steeds een veel geboekte volkszanger. Rik heeft een zeer gevarieerd repertoire, van feest hits en de smartlap tot soul, jazz, house en de lekkere disco hits.
In de loop der jaren heeft hij diverse eigen singles uitgebracht zoals; ‘Al moet ik kruipen’, ‘Zo is het goed’, ‘Een doodgewone Utregter’ en een duet met vriend en collega Danny Temming ‘Utreg me Kluppie’.

Begin 2017 bracht Rik de single ‘Als een meisje moeder wordt’ van André Hazes uit op single, een liedje wat hij al jaren lang zingt tijdens zijn optredens in het land en plaatste op een eerder uitgebracht album. Nu is er dan de opvolger met de titel ‘De nacht van mijn leven’. Deze single werd in 1972 ooit door Stella Bos uitgebracht als een wals maar is door producer Frank Verkooyen omgetoverd tot een dikke feesthit welke zeker veel te horen zal zijn in de kroegen en discotheken.
De single is opgenomen in ‘The Boom Studio’ van Frank Verkooyen in Breda en is deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

Donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post51

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, February 05, 2018 21:52:18
Tip van Theet week 06-2017

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "WC Experience - Mannekes & Vrouwkes"

WC Experience (Raamsdonkveer - 1988) spelen het hele jaar door met hun onvervalste Rock & Loll alle zalen en tenten in den lande plat. Met carnaval gaven ze nooit thuis, dan zijn ze vaak zelf op pad. Dit jaar komen ze na lang wachten eindelijk weer eens met een carnavalskraker, “Mannekes & Vrouwkes”.

Braborock sinds 1988!
Zij begonnen met schrijven van onzinteksten op bestaande nummers. In deze periode werden zij 'ontdekt' door Jack Spijkerman, en daardoor kon heel Nederland kennis maken met de Brabo-rock van het van origine Raamsdonksveerse vijftal. Veelal nummers van internationaal allure werden voorzien van ’n Brabantse onzintekst, eigen nummers met ’n hoog rockgehalte, polka’s en inhakers; niets is WC Experience te dol. Ook zijn er gedurende de dertig jaar dat deze Rock ’n Lollband aan de weg timmert verschillende zelfgeschreven nummers aan de setlijst toegevoegd om daar nooit meer van te verdwijnen: “Rammpsteiner Kloempestoemper” en “Maag ik hier rooke?!” en “Bakkes op een kaai” en “Fritske de Oolifaant” zijn daar mooie voorbeelden van.
In 2009 is de WC Experience uitgeroepen tot de beste dialectband van Nederland.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post50

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, January 30, 2018 00:03:02
Tip van Theet week 05-2018

Deze week de Tip van Theet; "Dani - Als je zegt het is voorbij".

Dani Raben (Dinxperlo- 20 jaar) komt met zijn allereerste singel “Als je zegt het is voorbij”.
Dani is een fervent motorcrosser, studeert voor automonteur en sinds kort richt hij zich ook op de muziek.
Zijn allereerste nummer is een oud nummer dat in een lekker fris jasje is gestoken en gaat over een relatie waarin de liefde nog maar van één kant lijkt te komen. Het is een lekkere meezinger die gelijk blijft hangen.

Dani is vast van plan de muziekmarkt te veroveren. Hij zegt "ik ben thuis wel groot geworden met de Nederlandstalige muziek maar het was niet mijn eerste idee er ooit iets mee te gaan doen. Dat is langzaam zo gegroeid. Gezellig in de kroeg, een hoop gekkigheid en hier en daar eens wat zingen. Toen anderen zeiden dat ik daar iets mee moest doen zijn we gaan kijken hoe we dat konden aanpakken. Ik heb zangles genomen en mijn pa had nog een leuk oud Nederlandstalig lied op de computer staan en die hebben we in Studio van Frank Van Etten, samen met Frank, in een nieuw jasje gestoken".

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post49

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, January 23, 2018 00:02:53
Tip van Theet week 04-2018

Deze week de Tip van Theet; "Thom Craane - Zeg mij"

Thom Craane (Kaatsheuvel - 26) is al sinds zijn 16e aan het optreden. Op een feestje van een vriendin zingt hij enkele nummers en zo is zijn passie voor de bühne geboren. In het begin waren de optredens nog kleinschalig, maar ondertussen wint Thom meer en meer aan bekendheid en worden de zalen waar hij optreedt alleen maar groter.

Deze single, die geschreven is door collega artiest Randy Watzeels en de muziek gecomponeerd is door Thom zijn vaste producer Harald Queens, is uiteraard weer een lekker uptempo nummer en deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post48

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Sun, January 14, 2018 21:29:45
Tip van Theet week 03-2018

De nieuwe Tip van Theet: "Lex Rietdijk - Lach en leef"

Lex Rietdijk (25) uit Nieuwegein timmert al ruim 8 jaar aan de weg, hij treedt veel op bij feesten en bruiloften en is regelmatig te horen in cafés in heel Nederland. Nadat hij in 2012 debuteerde met "Bara Bara Bara" volgde in 2016 het supermooie “Niemand”, een cover van Replay dat Lex in een nieuw jasje stak en uitbracht werd het tijd voor een nieuw eigen nummer.

Dit werd “Lach en Leef”. Dit nummer heeft Lex Rietdijk samen met Frank van Etten geschreven en het gaat over de avonturen en belevenissen van vroeger samen met vrienden van toen. Hoewel je vele mooie maar ook minder mooie momenten samen gedeeld hebt, groei je in de loop van de jaren toch uit elkaar. Maar ondanks dat kijk je toch terug op een mooie tijd met kattenkwaad en met dingen wat niet echt door de beugel kon, maar het was wel altijd feest met elkaar.
Dit prachtige nummer is geproduceerd door Frank van Etten en deze week de nieuwe Tip van Theet.

a.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl
  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post47

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, January 09, 2018 01:15:17
Tip van Theet week 02-2018

De nieuwe Tip van Theet: "Michael Nobbe - Hé weet jij wel"

Michael Nobbe (Amsterdam - 46), ook wel bekand als de zingende opticien, hij heeft dan ook een eigen zaak in Zwaagdijk (Noord-Holland).

Hij starte in 1993 met zingen en deed in 1997 mee aan de Soundmixshow (als Gerard Joling) en viel toen meteen op bij Joop van den Ende. Deze boodt hem een contract voor zijn Showbizz City in Aalsmeer. Dit resulteerde uiteindelijk in vele optredens en concerten.

In 2016 vind Michael eindelijk de tijd rijp op een eigen singel op te nemen, dit wordt "Sterker dan voorheen" welke gevolgd wordt door "Weer vrijgezel". In 2017 volgt "Mama" waarna aan het einde van het jaar zijn door Frank van Etten geschreven en geproduceerde opvolger "Hé weet jij wel" uitkomt, een echt gezellig en up tempo nummer zoals wij ze graag hebben als Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post46

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Thu, December 28, 2017 00:04:08
Tip van Theet week 52

De nieuwe Tip van Theet: "Etienne Alvares - Morgen"

De in Zaandam geboren rasartiest Etienne Alvares (54)(woonachtig in het Brabantse Oss) staat al jaren voor feest, polonaise en gezelligheid. Hij bezit werkelijk alle bestanddelen die nodig zijn om elke feesttent op zijn grondvesten te laten schudden. Onlangs wist hij te scoren met de singles “Maar Eens Kom Ik Naar Jou” en “Ik Pluk De Dag”.
Hij begon zijn muzikale carrière al vanaf zijn 15e als DJ achter de draaitafels maar ontdekte al snel dat hij kon zingen. Hij trad op als leadzanger van diverse bandjes en werd de huiszanger van het beroemde Amsterdamse café Bolle Jan, waar de basis ligt voor vele succesvolle carrières.

De nieuwe single “Morgen” is geproduceerd door Manfred Jongenelis en geschreven door componist Bram Koning (o.a. André Hazes jr.). Hiermee heeft Etienne een potentiele hit in handen.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post45
Next »