DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, February 18, 2019 23:31:54

Tip van Theet week 08-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Grad Damen - Zuiver hart".

Grad Damen (Heesbeen - 36 jr.) is geboren in Breda en lanceert met zijn nieuwe singel "Zuiver hart" wederom een liedje dat uit het lever gegrepen is. Hij vind het belangrijk dat een liedje ergens over gaat.

Al op 17 jarige leeftijd trad hij op bij "Café Bolle Jan", de kroeg van de vader van René Froger, waarna hij op 18-jarige leeftijd zijn eerste singel ("Alisha") lanceerde. Hiermee scoorde hij gelijk een grote hit. Hierna volgende vele singles en albums welke alle succesvol waren.

Het onderwerp van ‘Zuiver hart’ is het vertrouwen in de mensen, of eigenlijk het vertrouwen dat beschaamd wordt. Omdat Grad zich in het verleden meerdere keren in mensen had vergist, gaf hem dat inspiratie om een pakkende tekst op papier te zetten. De muziek en productie is van de hand van Manfred Jongenelis, een vaste waarde voor Grad met wie hij al een aantal jaren prettig samenwerkt. De herkenbare sound is ooit door Manfred bedacht en maakt sindsdien deel uit van Grad zijn nummers. Het lied begint rustig en gaat daarna over in een uptempo nummer. "Het heeft alles in huis om een knaller te worden", aldus Grad.

Naast het maken en uitvoeren van muziek heeft Grad tegenwoordig ook een eigen tottoo studio in Heusden waar je terecht kunt voor prachtige tatoeages van de hand van de meester zelf. Naar het schijnt behoort het Radio Twilight-logo ook tot de mogelijkheden.....

De singel "Zuiver hart" is deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post99

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, February 12, 2019 01:03:43
Tip van Theet week 07-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Stef Ekkel - M'n allerliefste meisje".

Stef Ekkel (Kampen - 38 jr.) is muziek op het lijf geschreven. Al op 4-jarige leeftijd had hij al een enthousiaste schare fans die hij vermaakte in het café van zijn ouders, Café de Boterton in Kampen. Voor de vaste gasten was zijn toekomst duidelijk, niet achter de tapkraan, maar Stefke zou van zingen zijn carrière maken.
Aan het einde van zijn tienertijd gaat Stef serieus aan de slag en zijn eerste single (2001) "Op 'n terrasje" slaat direct aan. Vele succesvolle singles en albums zullen volgen.

In 2006 breekt Stef landelijk door met De Woonboot. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee. Bijzonder is zijn duet met Johnny Hoes van diens grote hit "De Smokkelaar" (2009).
Johnny Hoes noemt Stef een waardige opvolger.
In 2016 neemt hij samen met René Karst de hit "Liever te dik in de kist" op. Deze single stond maarliefst 18 weken lang op nummer 1 en is de populairste Nederlandstalige plaat van 2016.

Stef's nieuwe singel "M'n allerliefste meisje" is geschreven door de gebroeders Ko te samen met Stef z'n vaste producer Waylon van der Heide (alias DJ Goldfinger) en is weer een echte feestplaat, geen typische carnavals- of après-ski singel maar een echte Ekkel-meezinger en deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet!

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post98

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, February 05, 2019 00:37:37
Tip van Theet week 06-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Bob Offenberg - Wat is het toch een schatje".

Bob Offenberg (Schiedam - 22 jr.) wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen, hij wilde zingen. Vanaf jonge leeftijd zong hij dan ook al alles mee zowel in het Nederlands als in andere talen. Of je dat op 3 jarige leeftijd al serieus kon nemen.......? Zeker was wel dat hij veel van muziek hield. Met zijn draagbare zanginstallatie ging hij dan ook vaak op pad om voor de mensen in de buurt liedjes te zingen. Hij verbaasde dan ook vele mensen door op 4 jarige leeftijd tijdens de jaarlijkse playbackshow op de camping het liedje “Que si, que no” van Jody Bernal live ten gehore te brengen. Zijn eerste optreden voor publiek was een feit.

Uiteindelijk leiden dit in 2005 tot zijn debuut singel en album en de definitieve start van zijn muzikale carrière. Inmiddels diversen singels en albums verder laat Bob weer van zich horen met een mooie nieuwe singel.

Deze singel is een bewerking van het nummer Beijar Na Boco van Claudia Leitte. Deze populaire track uit 2008 werd door niemand minder dan Frans Bauer van een mooie en energieke Nederlandstalige tekst voorzien waarna deze werd omgedoopt tot "Wat is het toch een schatje".
Met deze singel breekt er voor Bob weer een nieuw tijdperk aan. De laatste twee jaar verschenen er een aantal tracks op single welke afkomstig waren van zijn in 2017 gelanceerde album "Mijn trots" (o.a "Je bent te gek", "Toen ik jou zag", "Als ik jou zie" en "Ik voel me super"). Omdat Bob graag zingt over vrolijkheid en verliefdheid kreeg Frans Bauer de opdracht om een mooie tekst te schrijven op een populair vakantieliedje. "Wat is het toch een schatje" gaat over iemand die Bob helemaal te gek vindt. Hij probeert haar te veroveren en heeft daar alles voor over.
In het verleden heeft Frans Bauer al meerdere succesvolle liedjes voor Bob geschreven zodat een nieuwe samenwerking dan ook niet kon uitblijven.

Deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.
A.s. donderdag vanaf 20.00 uur, hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post97

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, January 29, 2019 00:26:30
Tip van Theet week 05-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Tino Martin - Zij weet het".

Tino Martin (Landsmeer - 35 jr.) is geboren als Eduard Martinus Kattenberg te Den Haag. Al op 14-jarige leeftijd ruikt hij aan het artiestenvak als hij optreedt in strandtent "Hang On The Beach" in Kijkduin welke eigendom is van zijn oom en tante. Hij werkt hier als manusje van alles en kijkt gebiologeerd naar de bandjes tijdens bruiloften en partijtjes tot hij tijdens een feestje zelf op het podium word geroepen. Hij zingt daar de sterren van de hemel en maakt snel naam als 'dat gozertje van die strandtent'. Vervolgens wint hij in 2000 de Scheveningse Talentenjacht.
Tino beschouwt echter zijn deelname aan de Soundmixshow (2002) als het begin van zijn carrière. Hier word hij finalist met "This is the moment" van René Froger, zijn grote idool destijds. Uiteindelijk eindigt hij hier als tweede.
Hij neemt deel aan Idols (2007) en tekent in 2013 bij Studio One, met als eerste single "Doe wat je wil". Hij breekt een jaar later door met (inmiddels) zijn vierde single "Jij liet me vallen" en in 2015 neemt Tino deel aan het programma Bloed, Zweet & Tranen (SBS6) en ook is hij de meest geboekte artiest van Nederland. Inmiddels is hij ook in het bezit van twee Edisons.
Hoogtepunten zijn verder zijn eerste soloconcert in de (toen nog) Heineken Music Hall (mei 2016) en zijn uitverkochte concert in de Ziggo Dome (juni 2017). In 2018 volgen tweemaal Carré en neemt hij deel aan het TV programma "Beste Zangers".

Hier covert hij (net als Davina Michelle) een nummer van Glen Faria. Tino ontvangt op zijn uitvoering van "Zij weet het" zoveel positieve reacties dat hij besluit het nummer uit te brengen in een studioversie.

Deze studioversie is deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.
A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post96

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, January 22, 2019 01:04:34

Tip van Theet week 04-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Ruud Versteeg - Niemand is zo bijzonder".

Ruud Versteeg (Purmerend - 38 jr.) ziet de toekomst weer met een positieve blik tegemoet. Deze in Amsterdam geboren zanger heeft een aantal rumoerige jaren achter de rug en is nu in rustiger vaarwater terecht gekomen. In het verleden bracht hij al een tweetal singles uit, te weten "Pluk de dag" (2010) en "Zonder jou" (2012).
Ruud heeft zijn zaken weer op orde en wil zijn zangcarrière nu dan ook professioneel gaan aanpakken. Hij heeft zijn zinnen gezet op een carrière en toekomst in de muziek.

Onlangs (november/december 2018) heeft hij eindelijk zijn 3e singel uitgebracht, en wat voor een singel!
De tekst is geschreven door Hans Louws welke daarvoor een aantal 'ingrediënten' van Ruud meekreeg welke hij verwerkte in de tekst. Het resultaat is een lied dat Ruud op het lijf geschreven is en waarin hij helemaal gelooft.
Hij heeft lang gezocht naar een eigen stijl welke hij nu gevonden heeft. 'Als je een lied maakt waar je qua muziek en tekst achter staat dan creëer je een eigen identiteit’, aldus Ruud Versteeg.

Het is een uptempo lied waar je vrolijk van wordt en met een tekst welke bijna iedereen zal aanspreken. Een van de wensen van Ruud die hoopt dat deze singel het begin is van een reeks nieuwe singles die hij de komende jaren wil uitbrengen.

Deze week is hij in elk geval alvast de Tip van Theet. Donderdag vanaf 20.00 uur, hier op www.radio-twilight.nl
  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post95

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, January 15, 2019 00:25:39
Tip van Theet week 03-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Mike van Dijk - Nu is het klaar".

Het Nederlandse lied werd Mike van Dijk (Enschede - 43 jr.) met de paplepel ingegoten. Na aanmoediging van vrienden besloot Mike wat met zijn stem te doen en zie daar, de start van zijn muzikale carrière.

Vele zullen hem kennen van zijn grote hits "Verloren tijd" (debuutsingel 2004), "Ga" en "Donna Carmela Gonzales" (Tip van Theet 10-2016) maar Mike is Inmiddels ruim 14 jaar bezig met de release van vele singles en albums. Hij bewijst nu met zijn nieuwe singel van alle markten thuis te zijn. Met deze ballad keert hij eigenlijk terug naar de stijl uit zijn beginperiode met singles als "Verloren tijd", "Hou van mij (Wie denk jij wel wie ik ben)" en "Adios Maria".

Een lied puur en recht uit het hart gezongen. Omdat in de zalen nog altijd zeer positief wordt gereageerd op juist deze liedjes zal de nieuwe single een goede aansluiting op het reeds bestaande werk van Mike zijn. Het lied is wederom geschreven door Jeffrey Weber.

Deze week dus weer een hele mooie singel als Tip van Theet, "Mike van Dijk - Nu is het klaar".

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post94

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, January 07, 2019 23:53:43

Tip van Theet week 02-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Wimmie Bouma - Ik tel geen sterren'.

Wimmie Bouma (Zwolle - 39 jr.) is in het dagelijks leven schilder maar muziek speelde altijd al een grote rol in het leven van Wimmie Bouma.
Wimmie begon met zingen en zijn eerste single was al snel een feit ('Een meisje zoals jij'). Hierna volgde zijn singel 'Alles'. Nadat dit een succes werd volgde de singles 'Vanavond vier ik feest' en 'Het is hier fantastisch'. In september 2009 volgde het album 'De Verleiding' met hierop titels als 'De ring die jij draagt', 'Lieve schat' en de 'Roel Britting Medley'.
Bij de piraten werd het nummer 'De ring die jij draagt' in de armen gesloten, waarna besloten werd dat dit de volgende single moest worden. Samen met Henri van Velzen is Wimmie bij alle radiostations langs geweest om de singel aan te bieden. Dat bleek een schot in de roos want de DJ's draaide de single plat. Hierna (juni 2013) volgende het tweede album die uiteraard de titel kreeg 'De ring die je draagt' (productie Martin Sterken), dit werd de grote doorbraak voor Wimmie.

In november 2014 volgde zijn derde album; 'Het leven is mooi'.

Na nog een zevental singels volgde eind 2018 de singel 'Ik tel geen sterren'. In de bijbehorende videoclip speelt naast Wimmie ook zijn zoon Kyano de hoofdrol. De singel is weer een productie van Martin Sterken en uitgebracht op het label van Henri van Velzen.
'Ik tel geen sterren' is deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post93

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, December 17, 2018 23:37:50

Tip van Theet week 51 en 52-2018 en week 01-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Edwin Bos - Met Kerst weer thuis'.

Edwin Bos (Schoonebeek - 50 jr.) is begin jaren negentig begonnen met zingen, hij zong vaak bij de toen populaire karaoke-shows om het publiek alvast een beetje op te warmen zodat zei ook zelf een nummer durfde te zingen.

In 2011 heeft Edwin het zingen weer opgepakt nadat hij de zanginstallatie van zijn zingende moeder had overgenomen. Na wat demo's volgde in 2014 zijn eerste eigen singel ('Genieten van de zomer') waarvan de tekst geschreven wordt door zijn vrouw Jannie. Daarna volgde samenwerkingen met Lucas & Gea en later met Terry West. Dit resulteerde in diverse singels zoals 'Jij bent meer dan alles, 'Bloedmooie vrouw' en 'De ware voor mij'.

​Begin 2017 is Edwin Bos een samenwerking aangegaan met Martin Sterken. Hierop volgde de singles 'Je eigen held', 'De ware voor mij' en 'Wat lijkt ze op jou'.
2018, na de singel 'Truckchauffeur in hart en nieren', 'Een lekker Deuntje' is inmiddels de 3e singel voor 2018 uit, genaamd 'Het ronken van mijn diesel' (Tip van Theet week 49). Op deze singel staat ook een Kerstversie van het nummer, genaamd 'Met Kerst weer thuis'. Eigenlijk dus de 4e singel van Edwin Bos voor dit jaar.

En zoals we inmiddels van Edwin gewend zijn is dit ook weer een echte onvervalste truckers plaat met een mooie Kersttekst, wederom geschreven door zijn vrouw Jannie (muziek Martin Sterken). Uiteraard weer met een hoog meezinggehalte en lekker uptempo zoals wij ze graag horen. Alles behalve een traditionele Kerstplaat dus. Vandaar dat we deze week en de volgende week deze singel van Edwin Bos hebben verkozen tot de Tip van Theet hier op www.radio-twilight.nl

Donderdag 20-12 vanaf 20.00 uur
Maandag 24-12 (Kerstavond) vanaf 20.00 uur
Donderdag 27-12 (3e Kerstdag) vanaf 20.00 uur

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post92
Next »