DJ Theet

Tip van TheetMededelingen

Posted by DJ Theet Mon, March 19, 2018 23:09:05

Tip van Theet week 12-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Frans Duijts - 5 in de klok'.

Frans Duijts (Tiel , 38 jaar), ook wel bekend als de koning van de kroeg behoeft natuurlijk geen introductie.
Na de operatie aan een poliep op zijn stembanden keerde Frans Duijts begin dit jaar terug op de buhne tijdens de Vrienden Van Amstel Live in Ahoy. Nu, anderhalve maand later, is er de nieuwe single ‘5 in de klok’, een echte kroegenkraker.

Frans schreef de tekst samen met René Karst. ‘5 in de klok’ staat voor gezelligheid en dat is de zanger uit Tiel natuurlijk op het lijf geschreven. ‘Iedereen kent het gevoel: na een lange dag werken is het eindelijk zover, de 5 zit in de klok, tijd voor een drankje, tijd voor gezelligheid’, aldus Frans.

‘5 In De Klok’ is de eerste single van het nieuwe album van Frans Duijts wat rond de zomer zal verschijnen.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl
Blog image

Tip van TheetMededelingen

Posted by DJ Theet Mon, March 12, 2018 21:39:09

Tip van Theet week 11-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Hollands Welvaren - He zeg hallo"

Hollands Welvaren bestaat uit de vrienden Ramon van Loon en Raymond Ponte.
Het zangduo uit Dordrecht dat in 2017 de klassieker ‘Kleine Vogel’ van Arie Passchier nieuw leven inblies vond het nu de hoogste tijd voor een eigen nummer. Omdat ze bij Manfred Jongenelis tijdens de opname van ‘Kleine Vogel’ warm werden ontvangen besloten de mannen wederom naar Etten-Leur af te reizen om te vragen of hij iets voor hen kon betekenen. Speciaal voor hen schreef Manfred de gezellige feestknaller ‘He zeg hallo’.
Ramon en Raymond zijn erg tevreden met het eindresultaat.

'Qua tempo komt het een beetje in de buurt van ‘Mooi meisjes blijven nooit zolang alleen’. Een lied dat iedereen wel kent. Laten we hopen dat over een tijdje iedereen ook ‘He zeg hallo’ meezingt. Dat zou een kroon op het 10 jarig bestaan als duo zijn’, menen Ramon en Raymond.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op Radio-Twilight.nl
Blog imageTip van TheetMededelingen

Posted by DJ Theet Mon, March 05, 2018 23:04:11

Tip van Theet week 10-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Tiffany Oosting - Deze rozen zijn voor jou"

Tiffany Oosting (Emmen - 12 jaar) hoopt ooit als zangeres van het levenslied door te breken.
Ondanks haar jeugdige leeftijd is Tiffany al jaren gek van de liedjes van André Hazes en zingt ze daarnaast ook heel graag mee met muziek van Sieneke en Marianne Weber. Het artiestenbloed stroomt daarnaast ook door de aderen van deze jonge meid, want zowel Jannes als Bouke behoren tot haar familie.

Toen zij enige tijd geleden aan haar vader vroeg of ze een liedje mocht opnemen, viel de keus op The Boom! Music studio van Frank Verkooyen. En ook Frank raakte enthousiast nadat hij haar had horen zingen. “Het 12 jarige talentje uit Emmen heeft een mooie klank met een fraai rauw randje, en daarnaast is het een spontaan en zeer sociaal meisje met een prettige uitstraling”, aldus Frank Verkooyen.

Eenmaal in de studio bij Frank Verkooyen moest natuurlijk nog wel een passend liedje worden gevonden voor de debuutsingle van Tiffany. Ze kwamen uit bij ‘Und diese Rosen sind für Dich, liebe Mamatschi’ van Jantje Smit. Femke Reuvers schreef vervolgens een Nederlandse tekst op het nummer en Frank zette het origineel om naar een fris hedendaags arrangement. ‘Deze rozen zijn voor jou’, is een prachtig levenslied in een fraaie muzikale entourage zoals je die nog maar weinig hoort tegenwoordig.
Tiffany Oosting, onthoud deze naam. Zeker geen eendagsvlieg.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl
Blog imageTip van TheetMededelingen

Posted by DJ Theet Mon, February 26, 2018 22:53:33

Tip van Theet week 09-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Jim van Veenendaal - Tranen in mijn ogen"

Van kleins af aan had Jim van Veenendaal (Maarssen - 29 jaar) al een passie voor muziek en werd er regelmatig op verjaardagen een lekker deuntje gezongen. Het serieuze werk begon toen hij een cover genaamd: “Laat iedereen naar zichzelf kijken” opnam (onder de naam Zanger Jim). Daar is destijds verder niets mee gedaan, totdat Jim in contact kwam met Gold Productions uit Utrecht, die het nummer met bijpassende videoclip opnieuw uitbracht. Vanaf toen ging het bergopwaarts. Nadat Jim winnaar was geworden van 'de Smartlappen wedstrijd' bracht hij het nummer “Alles in het leven” uit.

Begin september 2017 nam Jim zijn vrouw contact op met Frank van Etten met de vraag of hij een nieuw nummer voor Jim wilde schrijven.

Het nummer “Tranen in mijn ogen” is mij op het lijf geschreven, aldus Jim. Ik ben in gesprek gegaan met Frank van Etten over mijn levensgebeurtenissen, o.a. de scheiding van mijn ouders, het verlies van mijn geliefde opa en oma, het kwijt raken van zo’n beetje alle zekerheden in het leven en er toch weer bovenop krabbelen en het geluk te vinden met mijn huidige vrouw en prachtige dochter. Frank van Etten maakte hier een prachtig nummer van, voorzien van de typische Frank van Etten-sound.
Het resultaat is deze week verkozen tot Tip van Theet. Een nummer wat veel mensen zal aanspreken.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl
Blog image

Tip van TheetMededelingen

Posted by DJ Theet Sun, February 18, 2018 23:35:19

Tip van Theet week 08-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Robert Pater - Jij en ik'

Robert Pater (Raalte - 28 jaar) heeft weer een fantastische nieuwe singel uit 'Jij en ik'. Deze nieuwe single is de opvolger van ‘Doe met me wat je wilt’ (Tip van Theet week 43-2017). Daarvoor veraste hij ons ook al met singels als ‘Laat mij maar gaan’, ‘Als een meeuw in de wind', 'Waarom ben jij nooit op zondag vrij’, ‘Een roos in de morgen’ en ‘Helena'.

De nieuwe single ‘Jij en ik’ is een dansbaar en uptempo nummer geworden zoals wij ze graag hebben als Tip van Theet.

De productie lag in handen van zijn vaste producer Harald Queens en is een cover van Andy Buitenhuis, de Apeldoornse zanger welke met deze singel in 1987 een hit scoorde maar welke we vooral kennen van zijn singel 'Adios Maria'.

De versie van Robert Pater is uiteraard aangepast aan de stijl van Robert en is daarom weer helemaal van deze tijd.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl
Blog image

Tip van TheetMededelingen

Posted by DJ Theet Mon, February 12, 2018 22:46:00

Tip van Theet week 07-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Rik Hoogland - De nacht van mijn leven'.

De uit Utrecht afkomstige zanger Rik Hoogland is na ruim 30 jaar nog steeds een veel geboekte volkszanger. Rik heeft een zeer gevarieerd repertoire, van feest hits en de smartlap tot soul, jazz, house en de lekkere disco hits.
In de loop der jaren heeft hij diverse eigen singles uitgebracht zoals; ‘Al moet ik kruipen’, ‘Zo is het goed’, ‘Een doodgewone Utregter’ en een duet met vriend en collega Danny Temming ‘Utreg me Kluppie’.

Begin 2017 bracht Rik de single ‘Als een meisje moeder wordt’ van André Hazes uit op single, een liedje wat hij al jaren lang zingt tijdens zijn optredens in het land en plaatste op een eerder uitgebracht album. Nu is er dan de opvolger met de titel ‘De nacht van mijn leven’. Deze single werd in 1972 ooit door Stella Bos uitgebracht als een wals maar is door producer Frank Verkooyen omgetoverd tot een dikke feesthit welke zeker veel te horen zal zijn in de kroegen en discotheken.
De single is opgenomen in ‘The Boom Studio’ van Frank Verkooyen in Breda en is deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

Donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl
Blog image

Tip van TheetMededelingen

Posted by DJ Theet Mon, February 05, 2018 21:52:18

Tip van Theet week 06-2017

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "WC Experience - Mannekes & Vrouwkes"

WC Experience (Raamsdonkveer - 1988) spelen het hele jaar door met hun onvervalste Rock & Loll alle zalen en tenten in den lande plat. Met carnaval gaven ze nooit thuis, dan zijn ze vaak zelf op pad. Dit jaar komen ze na lang wachten eindelijk weer eens met een carnavalskraker, “Mannekes & Vrouwkes”.

Braborock sinds 1988!
Zij begonnen met schrijven van onzinteksten op bestaande nummers. In deze periode werden zij 'ontdekt' door Jack Spijkerman, en daardoor kon heel Nederland kennis maken met de Brabo-rock van het van origine Raamsdonksveerse vijftal. Veelal nummers van internationaal allure werden voorzien van ’n Brabantse onzintekst, eigen nummers met ’n hoog rockgehalte, polka’s en inhakers; niets is WC Experience te dol. Ook zijn er gedurende de dertig jaar dat deze Rock ’n Lollband aan de weg timmert verschillende zelfgeschreven nummers aan de setlijst toegevoegd om daar nooit meer van te verdwijnen: “Rammpsteiner Kloempestoemper” en “Maag ik hier rooke?!” en “Bakkes op een kaai” en “Fritske de Oolifaant” zijn daar mooie voorbeelden van.
In 2009 is de WC Experience uitgeroepen tot de beste dialectband van Nederland.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl
Blog image

Tip van TheetMededelingen

Posted by DJ Theet Tue, January 30, 2018 00:03:02

Tip van Theet week 05-2018

Deze week de Tip van Theet; "Dani - Als je zegt het is voorbij".

Dani Raben (Dinxperlo- 20 jaar) komt met zijn allereerste singel “Als je zegt het is voorbij”.
Dani is een fervent motorcrosser, studeert voor automonteur en sinds kort richt hij zich ook op de muziek.
Zijn allereerste nummer is een oud nummer dat in een lekker fris jasje is gestoken en gaat over een relatie waarin de liefde nog maar van één kant lijkt te komen. Het is een lekkere meezinger die gelijk blijft hangen.

Dani is vast van plan de muziekmarkt te veroveren. Hij zegt "ik ben thuis wel groot geworden met de Nederlandstalige muziek maar het was niet mijn eerste idee er ooit iets mee te gaan doen. Dat is langzaam zo gegroeid. Gezellig in de kroeg, een hoop gekkigheid en hier en daar eens wat zingen. Toen anderen zeiden dat ik daar iets mee moest doen zijn we gaan kijken hoe we dat konden aanpakken. Ik heb zangles genomen en mijn pa had nog een leuk oud Nederlandstalig lied op de computer staan en die hebben we in Studio van Frank Van Etten, samen met Frank, in een nieuw jasje gestoken".

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl
Blog image