DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, September 04, 2017 23:42:09
Tip van Theet week 36

Tip van Theet week 36-2017; Alwin - De Kriebels

Alwin (Hoedekenskerke - 46 jaar) is deze week gekozen tot de nieuwe Tip van Theet.

Deze zingende makelaar begon zijn muzikale carrière al op jonge leeftijd als drummer bij diverse formaties en leerde daar de kneepjes van het vak. In 2000 besloot hij zijn hart te volgen en ging hij solo verder als zanger. Sindsdien was hij sussesvol met een aantal singles, o.a. 'Heerlijke dag', 'Ik leef mijn eigen leven', 'De Rumba Cha Cha en Me...renque' (nr. 1 in België) en 'jij hebt veel meer dan andere vrouwen'.

Na zijn deelname aan het tv programma 'House Rules Holland' (Net5) kwam van vele mensen de vraag of ze het resulaat van de verbouwing eens een keer in het echt mochten bekijken. Daarnaast kwamen vele verzoeken om eens op de koffie te mogen komen. Dit bracht zanger Alwin op een idee. Recent was zijn nieuwe single “ De Kriebels” afgerond en was het grote moment gekomen om deze aan het publiek te presenteren. Alwin nodigde op zaterdag 26-08 j.l. iedereen bij hem thuis uit op de koffie en zo kon ieder aanwezig zijn bij de presentatie van de nieuwe singel, dit onder het genot van een kopje koffie en een echte Zeeuwse bolus!

De nieuwe singel welke afkomstig is uit de studio van Emile Hartkamp en Noris Padidar is een uptempo en feestelijke meezinger en is dus deze week verkozen tot Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post29