DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, September 18, 2017 23:30:45
Tip van Theet week 38

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Colinda - Laat mij vanavond'

Colinda (Tilburg-47) kreeg al in 1987 landelijke bekendheid met de hits 'Kom dans met mij Colinda' en 'Let me in'. In 1993 verving ze Marianne Weber bij het Holland Duo met succesvolle jaren tot gevolg. Nadat in 1999 nog haar solosingel 'Mannen, mannen, mannen' verscheen werd het een aantal jaren stil rond Colinda.
Pas in 2010 maakte ze haar rentree als zangeres. Enkele albums en diverse singles zijn inmiddels verschenen waaronder ook duetten met haar dochter Daisy en begin 2016 vierde Colinda haar 30 jarig artiesten jubileum.

'Laat mij vanavond' is een lekkere volkse meezinger met een verrassende, zo'n 15 seconden durende passage waarin de polonaise even plaats maakt voor een walsje. Het nummer dat in 2012 ook al eens door Sieneke werd uitgebracht met als titel 'Laat mij vanavond betalen' is deze keer door Colinda en haar vaste producer Jeffrey Weber (ja, de zoon van) in een vrolijk en uptempo jasje gestoken met natuurlijk de vrolijke Colinda-sound zoals we die de laatse jaren van haar kennen.

Donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post31