DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, February 12, 2018 22:46:00
Tip van Theet week 07-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Rik Hoogland - De nacht van mijn leven'.

De uit Utrecht afkomstige zanger Rik Hoogland is na ruim 30 jaar nog steeds een veel geboekte volkszanger. Rik heeft een zeer gevarieerd repertoire, van feest hits en de smartlap tot soul, jazz, house en de lekkere disco hits.
In de loop der jaren heeft hij diverse eigen singles uitgebracht zoals; ‘Al moet ik kruipen’, ‘Zo is het goed’, ‘Een doodgewone Utregter’ en een duet met vriend en collega Danny Temming ‘Utreg me Kluppie’.

Begin 2017 bracht Rik de single ‘Als een meisje moeder wordt’ van André Hazes uit op single, een liedje wat hij al jaren lang zingt tijdens zijn optredens in het land en plaatste op een eerder uitgebracht album. Nu is er dan de opvolger met de titel ‘De nacht van mijn leven’. Deze single werd in 1972 ooit door Stella Bos uitgebracht als een wals maar is door producer Frank Verkooyen omgetoverd tot een dikke feesthit welke zeker veel te horen zal zijn in de kroegen en discotheken.
De single is opgenomen in ‘The Boom Studio’ van Frank Verkooyen in Breda en is deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

Donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post51