DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, February 26, 2018 22:53:33
Tip van Theet week 09-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Jim van Veenendaal - Tranen in mijn ogen"

Van kleins af aan had Jim van Veenendaal (Maarssen - 29 jaar) al een passie voor muziek en werd er regelmatig op verjaardagen een lekker deuntje gezongen. Het serieuze werk begon toen hij een cover genaamd: “Laat iedereen naar zichzelf kijken” opnam (onder de naam Zanger Jim). Daar is destijds verder niets mee gedaan, totdat Jim in contact kwam met Gold Productions uit Utrecht, die het nummer met bijpassende videoclip opnieuw uitbracht. Vanaf toen ging het bergopwaarts. Nadat Jim winnaar was geworden van 'de Smartlappen wedstrijd' bracht hij het nummer “Alles in het leven” uit.

Begin september 2017 nam Jim zijn vrouw contact op met Frank van Etten met de vraag of hij een nieuw nummer voor Jim wilde schrijven.

Het nummer “Tranen in mijn ogen” is mij op het lijf geschreven, aldus Jim. Ik ben in gesprek gegaan met Frank van Etten over mijn levensgebeurtenissen, o.a. de scheiding van mijn ouders, het verlies van mijn geliefde opa en oma, het kwijt raken van zo’n beetje alle zekerheden in het leven en er toch weer bovenop krabbelen en het geluk te vinden met mijn huidige vrouw en prachtige dochter. Frank van Etten maakte hier een prachtig nummer van, voorzien van de typische Frank van Etten-sound.
Het resultaat is deze week verkozen tot Tip van Theet. Een nummer wat veel mensen zal aanspreken.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post53