DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, June 18, 2018 21:16:25

Tip van Theet week 25-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Diego Holzken - Hoe kan ik je hart bereiken'.

Bij Diego Holzken (Sittard - 25 jaar) speelt van jongs af aan muziek een belangrijke rol in zijn leven. Hij was altijd bezig met zingen en het draaien van muziek. Op feestjes stond hij vaak met een microfoon in zijn handen liedjes te zingen.

In het najaar van 2015 was Diego op vakantie in Spanje waar op dat moment in een hotel verderop een artiestenreis plaatsvond. De organisator van deze reis vroeg hem om een liedje te komen zingen. Dit was de kans om zijn stem te laten horen aan een groter publiek en hij zong het nummer ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ van Wolter Kroes.

Dit optreden leverde hem veel positieve reacties op en hij besluit serieus verder te gaan met zijn zangcarrière. Eind 2017 verschijnt zijn debuutsingel 'Alleen jij' welke geschreven en geproduceerd is door Manfred Jongenelis (toen ook al verkozen tot Tip van Theet). Zijn tweede singel, ook weer uit de muzikale koker van Manfred Jongenelis, is een lekker trendy en ritmisch zomernummer geworden, precies passend in de tijd van nu.

Deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twiligh.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post68

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, June 11, 2018 22:02:08
Tip van Theet week 24-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Gaatze Bosma - Kom dans met mij".

Gaatze Bosma (Zwaagwesteinde - 23 jaar) doet wellicht niet meteen een belletje rinkelen maar daar kon met deze singel wel eens verandering in kunnen komen.

Zijn moeder heeft samen met haar familie een mode/warenhuis en tijdens de modeshows die werden gehouden in deze winkel vulde Gaatze al als kleine jongen de pauzes op met liedjes van André van Duin en speelde hij op bruiloften en feesten. Een echte entertainer dus.

Vanaf zijn 8e jaar kreeg Gaatze gitaarles van "Peter van der Ploeg" (De Kast) welke hem ook adviseerd om te gaan zingen. Bij een talentenjacht van Omroep Friesland weet hij zich in de kijker te spelen wat resulteert in een rol als "Elvis Presley" in een muzikaal theaterstuk.
In 2015 beleefd hij zijn TV debuut bij het programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6 en komt de carrière van Gaatze in een stroomversnelling.

"Kom dans met mij" is de 7e singel van Gaatze en is de komende week dus de nieuwe Tip van Theet op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post67

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, June 05, 2018 00:04:04
Tip van Theet week 23-2018
Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Bertus - Sipma - Ik pluk de sterren uit de lucht".

Bertus Sipma (Surhuisterveen - 28 jr) is geboren in Twijzelerheide (Friesland) en is al een aantal jaren druk bezig muzikaal aan de weg te timmeren, zowel als artiest als ook DJ. Zijn passie voor de Nederlandstalige muziek is ontstaan op vrij jonge leeftijd, thuis galmden de Hollandse hits altijd door de speakers!

Zijn eerste singel verscheen in het jaar 2008 "Als een meeuw in de wind". Hierna volgden er nog een 10 tal single’s en in 2013, op 23 jarige leeftijd, besloot Bertus een eigen café te openen in Surhuisterveen. Muziekcafé Bertus was een feit, en met succes.

Door zijn café kwam hij met menig artiest en koegbaas in contact en dit verbreedde zijn horizon. Na bijna 10 jaar op de planken staan vond Bertus dat het tijd werdt voor de echte doorbraak en nam contact op met Emile Hartkamp en Norus Padidar. Zei schreven voor hem de nieuwe singel en Tip van Theet; "Ik pluk de sterren uit de lucht".

Wij verwachten dat Bertus met deze nieuwe singel weer vele zalen en feesttenten 'op de kop' gaat zetten!

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl
  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post66

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, May 28, 2018 22:57:16
Tip van Theet week 22-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Eric Ghelen - Kom bij mij".

Let op! Deze week uitzending op woensdag 30-05.

Eric Ghelen (Nice (Frankrijk) 45) is in het dagelijks leven samen met zijn vrouw eigenaar van Partycentrum San Lanaco in Lanaken (België). De afgelopen 15 jaar stond Eric vooral bekend als Limburgse dialectzanger en hij bracht dan ook al vele cd's en singels uit in het Limburgse dialect. Hij groeide op in Maastricht maar woont al geruime tijd in Smeermaas (België).

In zijn Partycentrum vinden vaak muzikale evenementen plaats waar zowel Nederlandse als Belgische artiesten optreden. Op advies van een aantal artiesten heeft Eric zijn repertoire uitgebreid met Nederlands- en Engelstalige liedjes.

Tijdens een opnamedag van het muziekprogramma Hart voor Muziek kwam Eric in contact met Manfred Jongenelis. en deze stelde voor om een afspraak te maken in zijn studio in Etten-Leur waar afgesproken werd een zestal nummers op te nemen en waarvan het door Manfred Jongenelis geschreven en geproduceerde "Kom bij mij" nu op single is verschenen.

Een lekker uptempo en vrolijk nummer waarop je niet stil kunt blijven staan. Een echte Tip van Theet dus!

Deze week de nieuwe Tip van Theet op www.Radio-Twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post65

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, May 21, 2018 17:59:54
Tip van Theet week 21-2018

De nieuwe Tip van Theet deze week; "Tony van den Dungen - Jij maakt me gek".

Tony van den Dungen (St. Willebrord - 19 jaar) is in Breda geboren en heeft momenteel zijn 4e singel uit. Toch is Tony nog maar sinds 2017 bezig met het uitbrengen van singels maar hij pakt dit voortvarend aan.

Na zijn debuutsingel "Ik voel me top" volgde "Telkens als ik jou zie" en "Meteen verliefd!" en nu dan zijn nieuwe singel "Jij maakt me gek". Deze vlot in het gehoor liggende en goed dansbare si...ngel is geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis en is deze week de nieuwe Tip van Theet.

Donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post64

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, May 14, 2018 21:36:21
Tip van Theet week 20-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Frank Smeekens - Ik droom alleen van jou'.

Frank Smeekens (Tilburg, bijna 44 (op 26-05) heeft de vaart er behoorlijk in de laatste jaren. De Tilburger is bekend van o.a. de singles ‘Laat ons dromen’, ‘Ik ben van jou’, ‘Het leven blijft mooi’ en ‘Liefste’ (Tip van Theet week 49-2017). Ruim 20 jaar is Frank inmiddels op de podia te vinden en de aftrap hiervan was in de kantine van voetbalclub GSBW uit Goirle waarna in 2000 zijn debuutsingel (Kleine dingen) verscheen.

Frank komt nu weer met een nieuwe pakkende singel, genaamd 'Ik droom alleen van jou". Gerard Koopmans, één van de broers van de succesvolle feest-act Gebroeders Ko schreef ‘Ik droom alleen van jou’ voor Frank en het geheel is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis (Etten-Leur). Een lekker uptempo nummer goed passend bij Franks vorige producties, wellicht de zomerhit van 2018!

Luister mee, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post63

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, May 07, 2018 21:14:14
Tip van Theet week 19-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Ray Benjamin - Wat mooi ben jij'.

Ray Benjamin (Leiden - 20 jr) bracht op 14 jarige leeftijd al zijn eerste singel uit; 'Kus kus en streel me' (geschreven en geproduceerd door Frank van Etten). Ray was er dus al vroeg bij. Het verhaal gaat zelfs dat hij in de wieg nog geen mama kon zeggen maar al wel beetje lag te zingen. Waar of niet, zeker is dat Ray al vroeg met zijn vader (destijds ook zanger) meeging naar optredens en af en toe ook mee wilde zingen.

Na diverse talentenjachten deed Ray uiteindelijk in 2015 mee aan het televisieprogramma van SBS6, 'Bloed, Zweet & Tranen en schopte het hier tot de kwartfinales. Meer recent deed Ray mee aan het televisieprogramma 'Topper Gezocht' en bereikte daar de beste 50 van het televisieprogramma.

Zijn gloednieuwe single 'Wat mooi ben jij' is geschreven door Hans Louws in een arrangement van Hans Aalbers en is een vrolijk en zomers getint uptempo nummer zoals we ze graag hebben als Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post62

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, April 23, 2018 22:41:48

Tip van Theet week 17 + week 18-2018

Deze week de Tip van Theet; 'Ghijs de Bruijn - Buiten zinnen'.

Ghijs de Bruijn ('s-Heerenberg - 39) zijn zangcarriere begon als bij zovele als een geintje in de kroeg. In 2006 bracht hij echter al zijn eerste singel uit 'Het maakt niet uit'. Er volgde meerdere singels en albums en in 2013 deed ook hij mee aan 'Bloed, zweet en Tranen' op SBS6.

Peter Kent scoorde in 1980 een megahit met 'It's A Real Good Feeling'. Dat inspireerde Ghijs de Bruijn om er een Nederlandse tekst op te schrijven. De zanger uit de Achterhoek bedacht de titel 'Buiten Zinnen'.

Het geheel is geproduceerd door Manfred Jongenelis waarbij is gekozen voor een fris arrangement. "Als je Manfred een beetje kent, zou je denken dat hij een productie maakt met een accordeon. We hebben echter gekozen om deze achterwege te laten. Marcel Fisser heeft de gitaarpartijen ingespeeld en er is een live solo met een saxofoon in verwerkt", aldus Ghijs.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post61
Next »