DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, December 18, 2017 21:51:14
Tip van Theet week 51

De nieuwe Tip van Theet: "Rob Zorn - Als het maar feest is met kerst"

Rob Zorn (Haarlen - 52) brengt op zijn 21e zijn eerste singel "Het is voorbij” uit welke hem wordt uitgereikt door niemand minder dan André Hazes.
Met deze single krijgt Rob een goede bekendheid bij de regionale radio en ook Paul de Leeuw valt de single op wat resulteerd in een interview.
Daarna volgen in rap tempo de singels “Er gaat een trein naar niemandsland”, "Meisjes", “Ik doe wat ik wil”, “Toet toet toet” en “Ik sta weer in de file”.

Na het overlijden van zijn idool André Hazes schrijft Rob een eerbetoon aan André, het nummer “Diep in mijn hart” dat door de fans van André warm wordt onthaald.
Hierna volgen nog vele singels, o.a. "Alles wat ik vraag”, “Wie denkt er dan aan mij”, “Neem jij maar een ander in de maling”, “Vandaag dat is m’n dag”, “Nou en”, “Ik weet nu dat er een God bestaat”, "Dat weet iedereen", "Leven hoe ik leven wil" en “Vol van spijt”

Nu anno 2017 komt Rob met een mooie kerstsingel; "Als het maar feest is met kerst" welke deze week is verkozen tot Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.