DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, February 05, 2018 21:52:18
Tip van Theet week 06-2017

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "WC Experience - Mannekes & Vrouwkes"

WC Experience (Raamsdonkveer - 1988) spelen het hele jaar door met hun onvervalste Rock & Loll alle zalen en tenten in den lande plat. Met carnaval gaven ze nooit thuis, dan zijn ze vaak zelf op pad. Dit jaar komen ze na lang wachten eindelijk weer eens met een carnavalskraker, “Mannekes & Vrouwkes”.

Braborock sinds 1988!
Zij begonnen met schrijven van onzinteksten op bestaande nummers. In deze periode werden zij 'ontdekt' door Jack Spijkerman, en daardoor kon heel Nederland kennis maken met de Brabo-rock van het van origine Raamsdonksveerse vijftal. Veelal nummers van internationaal allure werden voorzien van ’n Brabantse onzintekst, eigen nummers met ’n hoog rockgehalte, polka’s en inhakers; niets is WC Experience te dol. Ook zijn er gedurende de dertig jaar dat deze Rock ’n Lollband aan de weg timmert verschillende zelfgeschreven nummers aan de setlijst toegevoegd om daar nooit meer van te verdwijnen: “Rammpsteiner Kloempestoemper” en “Maag ik hier rooke?!” en “Bakkes op een kaai” en “Fritske de Oolifaant” zijn daar mooie voorbeelden van.
In 2009 is de WC Experience uitgeroepen tot de beste dialectband van Nederland.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.