DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, March 05, 2018 23:04:11

Tip van Theet week 10-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Tiffany Oosting - Deze rozen zijn voor jou"

Tiffany Oosting (Emmen - 12 jaar) hoopt ooit als zangeres van het levenslied door te breken.
Ondanks haar jeugdige leeftijd is Tiffany al jaren gek van de liedjes van André Hazes en zingt ze daarnaast ook heel graag mee met muziek van Sieneke en Marianne Weber. Het artiestenbloed stroomt daarnaast ook door de aderen van deze jonge meid, want zowel Jannes als Bouke behoren tot haar familie.

Toen zij enige tijd geleden aan haar vader vroeg of ze een liedje mocht opnemen, viel de keus op The Boom! Music studio van Frank Verkooyen. En ook Frank raakte enthousiast nadat hij haar had horen zingen. “Het 12 jarige talentje uit Emmen heeft een mooie klank met een fraai rauw randje, en daarnaast is het een spontaan en zeer sociaal meisje met een prettige uitstraling”, aldus Frank Verkooyen.

Eenmaal in de studio bij Frank Verkooyen moest natuurlijk nog wel een passend liedje worden gevonden voor de debuutsingle van Tiffany. Ze kwamen uit bij ‘Und diese Rosen sind für Dich, liebe Mamatschi’ van Jantje Smit. Femke Reuvers schreef vervolgens een Nederlandse tekst op het nummer en Frank zette het origineel om naar een fris hedendaags arrangement. ‘Deze rozen zijn voor jou’, is een prachtig levenslied in een fraaie muzikale entourage zoals je die nog maar weinig hoort tegenwoordig.
Tiffany Oosting, onthoud deze naam. Zeker geen eendagsvlieg.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.