DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, April 16, 2018 22:35:36
Tip van Theet week 16-2018

Deze week de Tip van Theet; "Marlous - Verlaat me niet".

Marlous Oosting (Kluse (D) 29 jaar) heeft weer een pracht van een singel afgeleverd.
De singel werdt geproduceerd door Kees Tel welke ook samen met Marlous de tekst schreef. De muziek is origineel van Billy Ocean (Red light spells danger).

Als kind wist Marlous al dat ze zangeres wilde worden. Als 10 jarige begon Marlous al fanatiek te zingen in een kinderkoor. In de jaren die volgden probeerde ze zoveel mogelijk ervaring op te doen en trad op met open dagen, schoolfeesten enz. Ook deed ze mee aan Idols op RTL4, het Nationaal Songfestival (TROS) en Bloed, Zweet en Tranen op SBS6.

Marlous kan ondanks haar jonge leeftijd al terugblikken op een mooie carriere. Met singles "Als hij 's nachts piano speelt", "Jij alleen jij", "Ik spreid nu mijn vleugels uit", "De dag is voorbij", "Je zeurt teveel", "verboden liefde", "Bedankt voor jouw liefde" en "Er komt een andere tijd" wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen. Dat gaat ook zeker lukken met haar nieuwe singel.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.