DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, May 07, 2018 21:14:14
Tip van Theet week 19-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Ray Benjamin - Wat mooi ben jij'.

Ray Benjamin (Leiden - 20 jr) bracht op 14 jarige leeftijd al zijn eerste singel uit; 'Kus kus en streel me' (geschreven en geproduceerd door Frank van Etten). Ray was er dus al vroeg bij. Het verhaal gaat zelfs dat hij in de wieg nog geen mama kon zeggen maar al wel beetje lag te zingen. Waar of niet, zeker is dat Ray al vroeg met zijn vader (destijds ook zanger) meeging naar optredens en af en toe ook mee wilde zingen.

Na diverse talentenjachten deed Ray uiteindelijk in 2015 mee aan het televisieprogramma van SBS6, 'Bloed, Zweet & Tranen en schopte het hier tot de kwartfinales. Meer recent deed Ray mee aan het televisieprogramma 'Topper Gezocht' en bereikte daar de beste 50 van het televisieprogramma.

Zijn gloednieuwe single 'Wat mooi ben jij' is geschreven door Hans Louws in een arrangement van Hans Aalbers en is een vrolijk en zomers getint uptempo nummer zoals we ze graag hebben als Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.