DJ Pirke

DJ Pirke

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Favorietschijf vd week

MededelingenPosted by DJ Pirke Sun, May 07, 2017 20:53:07

Rinus Ponsen - Ik kom terug (05-05-2017)
Dat de nieuwe dj Pirke Favorietschijf vd week niet altijd een recente single of productie hoeft te zijn bewijzen we deze week weer....

Rinus Ponsen geboren op 14-4-1965 te Den Haag is allang geen onbekende meer in de artiestenwereld. Op dit moment zit hij een kleine 30 jaar in het vak. Naast zijn eigen muzikale carrière schrijft Rinus ook al jarenlang de beste liedjes voor bekende Nederlandse artiesten. Hij schreef onder andere voor Frans Bauer, Koos Alberts, Jannes, Charlene e.v.a. Zijn gevoel legt hij in zijn liedjes, met daarbij een waanzinnig stemgeluid.

Een stukje 'geschiedenis'
In 2007 kwam Rinus in contact met Nol Roos die hem het advies gaf om een eigen lied op te gaan nemen in de kwaliteitsstudio van Kees Tel. Wat gelijk resulteerde in de eerste hit single 'Verloren Tijd'. Een prachtige ballad dat zelf is geschreven door Rinus.
In 2010 kwam zijn debuut album 'Verloren Tijd' uit en ook de succesvolle single 'Ik Kom Terug' komt van dit album en is deze week dus de nieuwe dj Pirke Favorietschijf.

Luister en kijk live mee as vrijdag avond vanuit studio Horst a/d Maas (va 20.00 uur)

  • Comments(0)//djpirke.radio-twilight.nl/#post14

Favorietschijf vd week

MededelingenPosted by DJ Pirke Sun, May 07, 2017 20:47:47

Patrick Dano - Te Quiero (21-04-2017 + 24-04-2017)
Patrick Dano zit in muzikale flow!
Swingende nieuwe single: 'Te Quiero'

De meeste recente singles van Parick Dano; ‘Ti Amo’, ‘Leven Lukt Me Niet Met Jou’, ‘Ik Leef M’n Eigen Leven’, zijn goed in de smaak gevallen bij zowel publiek als de media. De sympathieke in 1975 geboren Tilburger zit overduidelijk in een goede flow muzikaal gezien! Zijn nieuwe TOP single is deze week (en volgende week) de DJ Pirke Favorietschijf vd week!
Kijk en luister live mee as vrijdagavond va 20.00 uur

  • Comments(0)//djpirke.radio-twilight.nl/#post13

Favorietschijf vd week

MededelingenPosted by DJ Pirke Sun, May 07, 2017 20:27:21
John de Bever - Als ik 't allemaal had geweten (14-04-2017)


Johannes ("John") de Bever (Berlicum, 7 april 1965) is een Nederlands zanger en voormalig prof- en zaalvoetballer. In 1997 werd hij tijdens het WK-zaalvoetbal in Brazilië gekroond tot beste zaalvoetballer van de wereld.
In juli 1979 werd De Bever op 14-jarige leeftijd als zanger ontdekt door Pierre Kartner tijdens een optreden op de Nijmeegse Vierdaagse. Het nummer Als ik later eens trouw, dat Kartner voor hem schreef, bereikte in maart 1980 de tipparade. Er volgden nog drie singles en een elpee. Hierna besloot De Bever voorlopig te stoppen met zijn zangcarrière en zich toe te gaan leggen op het voetbal.

In 2006 keerde hij, als zanger, weer terug door het duet Toen kwam jij op te nemen met Anny Schilder. Vanaf die tijd verschijnen er ook regelmatig singles van hem, die meestal de Single Top 100 weten te bereiken.
De voormalig zaalvoetballer maakte naam met zijn hit Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht. Het nummer, dat in 2015 verscheen, is op YouTube ruim 8.1 miljoen keer bekeken, en was hier op Radio Twilight ook het spiegelplaatje vd week.

Voor John de Bever is vrijdag 7 april 2017 een speciale dag. De volkszanger wordt 52 jaar en het is de Internationale Dag van de Bever. Dat viert John met een nieuwe single: Als ik ’t allemaal had geweten.

Het feestnummer is geschreven door Emile Hartkamp, die eerder hits schreef voor grote Nederlandse artiesten als Frans Bauer, Jannes en Marianne Weber. Het idee voor de bijbehorende videoclip, waarin kinderen de hoofdrol spelen, komt van Johns goede vriendin en huisgenoot Marianne. Rosalie, de tweejarige dochter van Sieneke, is een van de jonge acteurtjes.

Deze week tekent John dus voor de Favorietschijf vd week met zijn nieuwste single; Als ik 't allemaal had geweten.

Luister en kijk mee as vrijdagavond dj Pirke live!


  • Comments(0)//djpirke.radio-twilight.nl/#post12

Favorietschijf vd week

MededelingenPosted by DJ Pirke Sun, May 07, 2017 20:23:07

Elz Bakker & Rinus Ponsen - Toch blijf ik altijd dromen (07-04-2017)
De gerenommeerde artiesten Elz Bakker en Rinus Ponsen hebben samen een duet single 'Toch blijf ik altijd dromen' opgenomen. Elz en Rinus zijn allang geen onbekenden in de artiestenwereld en hebben ieder al menig succesvolle single op hun naam staan. Elz begon al op jeugdige leeftijd met het opnemen van singles, maar ze is vooral bekend van singles, die voorzien zijn van de schlagersound. Voorbeelden zijn 'Je hebt wel 1000x gelogen en 'Zomer in de stad'. Rinus zit al meer dan 40 jaar in het vak, niet alleen als zanger maar ook als tekstschrijver. O.a de singles 'Make me an island' en 'Verloren tijd' en het album 'Liefde maakt blind'.


Nadat ze er achter kwamen dat hun stemmen goed bij elkaar pasten besloten ze samen het duet van Vicky Leandros en Tony Christie in een nieuw, Nederlandstalig jasje te steken. 'We're gonna stay together' werd omgetoverd in 'Toch blijf ik altijd dromen' Het resultaat mag zeer geslaagd genoemd worden, dankzij de voortreffelijke productie van Tom Peters en Hans Aalbers. Een mooie combinatie van schlagersound en levenslied. Elz en Rinus tekenen beiden voor de Nederlandse tekst.

Deze week dus de nieuwe DJ Pirke Favorietschijf vd week!

Luister en kijk live mee as vrijdagavond va 20.00 uur  • Comments(0)//djpirke.radio-twilight.nl/#post11

Favorietschijf vd week

MededelingenPosted by DJ Pirke Sun, May 07, 2017 20:18:35

Kees Versluys - Ik leef mijn leventje zoals ik wil (31-03-2017)

Met z’n nieuwe single ‘Ik leef m’n leventje zoals ik wil’ laat de uit Meerkerk afkomstige zanger Kees Versluys horen dat hij naast prachtige ballads, middle off the road nummers en Nederpopachtig repertoire ook helemaal thuis is in de tijdloze Hollandse feestknallers. We houden allemaal wel van een feestje op z'n tijd! Twintig jaar geleden had Emile Hartkamp de tekst voor dit lied al speciaal voor hem geschreven. Samen met Kees Tel is de sound aangepast aan deze tijd met een groot aantal echte instrumenten waaronder blazers en drums. Volgens Kees is het een verrassende plaat geworden, die zowel geschikt is voor op de bühne als op de radio. ‘Als je het nummer hoort, pak je het direct op’.

Deze week de nieuwe DJ Pirke Favorietschijf vd week!
Kijk en luister mee as Vrijdag (va 20.00 uur) live in beeld en geluid.  • Comments(0)//djpirke.radio-twilight.nl/#post10

Favorietschijf vd week

MededelingenPosted by DJ Pirke Sun, May 07, 2017 17:44:33

Lina Steevens - Duizend dingen (24-03-2017)
Op 7 jarige leeftijd besloot de uit Helmond afkomstige Lina dat het haar moment was. Ze klom op het podium bij de band van haar vader en pakte de microfoon en het begin van haar zang carrière was gemaakt! Toen ze 15 was nam ze haar eerste zangles en ging vanaf dat moment serieus aan de slag met haar carrière.

Haar gouden keeltje en ongedwongen presentatie zorgde voor een gevulde agenda.
In 2006 bracht ze haar eerste EP uit en deze bracht haar op radio en tv.

Er volgde nog een aantal singles en haar laatste wapenfeit heet dus Duizend dingen en komt officieel uit op 31 maart 2017.

Deze week al de nieuwe DJ Pirke Favorietschijf vd week!
Luister en kijk as vrijdag avond mee, live vanaf 20.00 uur.  • Comments(0)//djpirke.radio-twilight.nl/#post9

Favorietschijf vd week

MededelingenPosted by DJ Pirke Sun, May 07, 2017 17:39:24

Marco de Hollander - Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht (17-03-2017)

Meer dan 40 jaar geleden lanceerde Arne Jansen deze dijk van een feestplaat en steevast begon de zanger zijn optreden met deze kraker. Dit is Marco de Hollander altijd bijgebleven. “Met mijn vader (radio piraat Disco Henkie) heb ik tientallen optredens van Arne bij mogen wonen. Overal waar de man het podium betrad brak het feest los met deze hit”. Een feestje bouwen heeft Marco de Hollander absoluut gemeen met de bekende zanger. “Ik was op zoek naar een openingsplaat voor mijn optredens. Deze plaat is daar perfect voor, het feest spat er vanaf” aldus de uit Ter Aar afkomstige Marco.

Luister as vrijdagavond mee vanaf 20.00 uur live in beeld en geluid.

  • Comments(0)//djpirke.radio-twilight.nl/#post8

Favorietschijf vd week

MededelingenPosted by DJ Pirke Sun, May 07, 2017 17:34:08

Helemaal Hollands - Naar huis toe gaan (10-03-2017)

Dat de Favorietschijf geen recente plaat hoeft te zijn bewijst deze week Helemaal Hollands met Naar huis toe gaan!

Het nummer dat al uitgebracht werd in 2006 is een feestnummer zoals je gewend bent van het duo.
Na hun TV-optreden als Boyzone in Henny Huismans Soundmixshow, is het Carlo & Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit ‘I save the day’ waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engels-talige optredens.

Toen Carlo & Leo in 2006 het roer omgooiden naar het Nederlandse lied verrasten zij heel muziekland met hun onnavolgbare hit-medleys en gingen zij verder onder de naam HELEMAAL HOLLANDS, nu een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten…!

Luister as vrijdagavond mee vanaf 20.00 uur live in beeld en geluid.  • Comments(0)//djpirke.radio-twilight.nl/#post7
Next »