DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, March 19, 2019 01:08:30

Tip van Theet week 12-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Wesley Vermont - Ineens ja daar was jij'.

Wesley Vermont (Leiden - 19 jaar) kwam op vroege leeftijd al veel in contact met de Nederlandse muziek. Op zijn 17e wist hij het zeker “ik wil zanger worden”. Niet lang daarna zong hij op verjaardagen en feestjes en inmiddels heeft hij wekelijks boekingen, kortom deze jongen leeft voor muziek en met zijn muziek wil hij iedereen vermaken.

‘Ineens ja daar was jij’ is de tweede single van Wesley Vermont en de opvolger van de eerder uitgebrachte single ‘Alles Van Mij’ (2017). Hiermee maakt Wesley flinke stappen in zijn jonge muziekcarrière. ‘Ineens Daar Was Jij’ is geschreven door Mitch Schomaker en Laurens van Wessel. Laurens van Wessel, die we kennen als producer van o.a. Frans Bauer, tekende voor de productie en nam ook een gedeelte van het koorwerk alsmede een aantal instrumenten voor zijn rekening. Het resultaat is een swingende maar vooral liefdevolle single.

A.s donderdag vanaf 20.00 uur op jouw digitale radio, hier op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post103

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, March 11, 2019 23:05:11
Tip van Theet week 11-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Harry Verbeucken - Alleen Helena".

Harry Verbeucken (Beekbergen - 28 jr.) is geboren in Breda en zingt al vanaf klein af aan voor de lol, later ook in kroegen en op feestjes. Een leuke gezellige hobby welke er uiteindelijk toe leiden dat Harry in 2014 min of meer voor de lol een singel opnam ("Zonder Jou Ben Ik Alleen"). Hierna (2015) volgde een tweede singel ("Als Jij Maar Van Me Houdt"). Harry rekende echter niet op een carrière als artiest. Hij wilde gewoon mooie en gezellige nummers maken en hoopte er mensen mee te raken en te vermaken.

Hij kreeg echter zoveel positieve reacties en aanvragen voor boekingen dat in 2017 besloten werd een derde singel uit te brengen ("Heel Mijn Hart") en deze landelijk te promoten.
Hierna volgde nog de singel "Leef Marie" (2018) en inmiddels is hij toe aan zijn 5e singel, "Alleen Helena".
Femke Reuvers en Frank Verkooyen zijn verantwoordelijk voor de tekst en muziek van deze gezellige en swingende meezinger en door ons is hij deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post102

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, March 04, 2019 14:04:25
Tip van Theet week 10-2019


Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Youri Sprenkels - Gewoon weer opnieuw'.

Youri Sprenkels (St. Willebrord - 20 jr) stond als 3-jarige jongen al mee te zingen met de liedjes van André Hazes. Je kunt dus wel zeggen dat muziek zijn grote passie is.
Vanaf zijn 16e is hij bezig met het uitbrengen van singles en inmiddels is het tijd voor zijn 5e singel.
Na zijn debuutsingle 'Ik moet me laten gaan' (2016) volgde 'Ga toch met me mee' (2017), 'Toen ik jou zag' (2018) en 'Een blik van jou' (2018). Singles welke stuk voor stuk goed werden opgepakt en waarvan enkele ook al eerder werden verkozen tot Tip van Theet.

De nieuwe singel is geschreven door Alie Bakker en iedereen zal de versie van Jaman wel kennen, hij had er in 2012 al een grote hit mee.

De singel van Jaman is door Frank Verkooyen in een lekkere pakkende feestjas gestoken en nu uitgebracht door Youri. Deze is erg enthousiast over zijn nieuwe singel: “Een mooie samenwerking met Frank Verkooyen en gaat zeker een toppertje worden”, zo beloofd de Brabander zijn fans!

Wij zijn het helemaal met hem eens, vandaar deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s donderdag vanaf 20.00 uur dus een feestje op jouw digitale radio, hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post101

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, February 25, 2019 23:31:08
Tip van Theet week 09-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Helemaal Hollands - Herzilein'.

Carlo & Leo beter bekend onder de naam Helemaal Hollands (Rotterdam/Oud-Beijerland) hebben weer een mooie nieuwe single uit, 'Herzilein'. Een singel die ook helemaal bij het komende carnaval past, dus de hoogste tijd deze te kronen tot de nieuwe Tip van Theet.

Carlo (Rijsdijk) & Leo (Langstraat) stapten circa twee jaar geleden over naar een nieuw label, studio en producer en sloegen daarmee muzikaal gezien ook een nieuwe weg in. Zo gingen ze van het altijd feest repertoire naar een soort van feestelijke schlagerpopstijl, een stijl welke ook weer van toepassing is op de nieuwe singel 'Herzilein'. Een lekkere meezinger welke eerder door Franky Boy (Frank Kneepkens) op de plaat werd gezet.

Na hun TV-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow (1999) is het Carlo & Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit 'I save the day' waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engels-talige optredens.
In 2006 gooide Carlo & Leo het roer om naar het Nederlandse lied en verrasten zij Nederland met hun hitmedleys en gingen verder onder de naam HELEMAAL HOLLANDS. Met grote successen als ‘de Ober’ – ‘Omdat ie zo mooi is’ – ‘Waar is dat feestje’ – en vele andere hits, werd Helemaal Hollands een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten!

A.s donderdag vanaf 20.00 uur dus een feestje, hier op jouw digitale radio www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post100

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, February 18, 2019 23:31:54

Tip van Theet week 08-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Grad Damen - Zuiver hart".

Grad Damen (Heesbeen - 36 jr.) is geboren in Breda en lanceert met zijn nieuwe singel "Zuiver hart" wederom een liedje dat uit het lever gegrepen is. Hij vind het belangrijk dat een liedje ergens over gaat.

Al op 17 jarige leeftijd trad hij op bij "Café Bolle Jan", de kroeg van de vader van René Froger, waarna hij op 18-jarige leeftijd zijn eerste singel ("Alisha") lanceerde. Hiermee scoorde hij gelijk een grote hit. Hierna volgende vele singles en albums welke alle succesvol waren.

Het onderwerp van ‘Zuiver hart’ is het vertrouwen in de mensen, of eigenlijk het vertrouwen dat beschaamd wordt. Omdat Grad zich in het verleden meerdere keren in mensen had vergist, gaf hem dat inspiratie om een pakkende tekst op papier te zetten. De muziek en productie is van de hand van Manfred Jongenelis, een vaste waarde voor Grad met wie hij al een aantal jaren prettig samenwerkt. De herkenbare sound is ooit door Manfred bedacht en maakt sindsdien deel uit van Grad zijn nummers. Het lied begint rustig en gaat daarna over in een uptempo nummer. "Het heeft alles in huis om een knaller te worden", aldus Grad.

Naast het maken en uitvoeren van muziek heeft Grad tegenwoordig ook een eigen tottoo studio in Heusden waar je terecht kunt voor prachtige tatoeages van de hand van de meester zelf. Naar het schijnt behoort het Radio Twilight-logo ook tot de mogelijkheden.....

De singel "Zuiver hart" is deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post99

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, February 12, 2019 01:03:43
Tip van Theet week 07-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Stef Ekkel - M'n allerliefste meisje".

Stef Ekkel (Kampen - 38 jr.) is muziek op het lijf geschreven. Al op 4-jarige leeftijd had hij al een enthousiaste schare fans die hij vermaakte in het café van zijn ouders, Café de Boterton in Kampen. Voor de vaste gasten was zijn toekomst duidelijk, niet achter de tapkraan, maar Stefke zou van zingen zijn carrière maken.
Aan het einde van zijn tienertijd gaat Stef serieus aan de slag en zijn eerste single (2001) "Op 'n terrasje" slaat direct aan. Vele succesvolle singles en albums zullen volgen.

In 2006 breekt Stef landelijk door met De Woonboot. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee. Bijzonder is zijn duet met Johnny Hoes van diens grote hit "De Smokkelaar" (2009).
Johnny Hoes noemt Stef een waardige opvolger.
In 2016 neemt hij samen met René Karst de hit "Liever te dik in de kist" op. Deze single stond maarliefst 18 weken lang op nummer 1 en is de populairste Nederlandstalige plaat van 2016.

Stef's nieuwe singel "M'n allerliefste meisje" is geschreven door de gebroeders Ko te samen met Stef z'n vaste producer Waylon van der Heide (alias DJ Goldfinger) en is weer een echte feestplaat, geen typische carnavals- of après-ski singel maar een echte Ekkel-meezinger en deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet!

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post98

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, February 05, 2019 00:37:37
Tip van Theet week 06-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Bob Offenberg - Wat is het toch een schatje".

Bob Offenberg (Schiedam - 22 jr.) wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen, hij wilde zingen. Vanaf jonge leeftijd zong hij dan ook al alles mee zowel in het Nederlands als in andere talen. Of je dat op 3 jarige leeftijd al serieus kon nemen.......? Zeker was wel dat hij veel van muziek hield. Met zijn draagbare zanginstallatie ging hij dan ook vaak op pad om voor de mensen in de buurt liedjes te zingen. Hij verbaasde dan ook vele mensen door op 4 jarige leeftijd tijdens de jaarlijkse playbackshow op de camping het liedje “Que si, que no” van Jody Bernal live ten gehore te brengen. Zijn eerste optreden voor publiek was een feit.

Uiteindelijk leiden dit in 2005 tot zijn debuut singel en album en de definitieve start van zijn muzikale carrière. Inmiddels diversen singels en albums verder laat Bob weer van zich horen met een mooie nieuwe singel.

Deze singel is een bewerking van het nummer Beijar Na Boco van Claudia Leitte. Deze populaire track uit 2008 werd door niemand minder dan Frans Bauer van een mooie en energieke Nederlandstalige tekst voorzien waarna deze werd omgedoopt tot "Wat is het toch een schatje".
Met deze singel breekt er voor Bob weer een nieuw tijdperk aan. De laatste twee jaar verschenen er een aantal tracks op single welke afkomstig waren van zijn in 2017 gelanceerde album "Mijn trots" (o.a "Je bent te gek", "Toen ik jou zag", "Als ik jou zie" en "Ik voel me super"). Omdat Bob graag zingt over vrolijkheid en verliefdheid kreeg Frans Bauer de opdracht om een mooie tekst te schrijven op een populair vakantieliedje. "Wat is het toch een schatje" gaat over iemand die Bob helemaal te gek vindt. Hij probeert haar te veroveren en heeft daar alles voor over.
In het verleden heeft Frans Bauer al meerdere succesvolle liedjes voor Bob geschreven zodat een nieuwe samenwerking dan ook niet kon uitblijven.

Deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.
A.s. donderdag vanaf 20.00 uur, hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post97

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, January 29, 2019 00:26:30
Tip van Theet week 05-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Tino Martin - Zij weet het".

Tino Martin (Landsmeer - 35 jr.) is geboren als Eduard Martinus Kattenberg te Den Haag. Al op 14-jarige leeftijd ruikt hij aan het artiestenvak als hij optreedt in strandtent "Hang On The Beach" in Kijkduin welke eigendom is van zijn oom en tante. Hij werkt hier als manusje van alles en kijkt gebiologeerd naar de bandjes tijdens bruiloften en partijtjes tot hij tijdens een feestje zelf op het podium word geroepen. Hij zingt daar de sterren van de hemel en maakt snel naam als 'dat gozertje van die strandtent'. Vervolgens wint hij in 2000 de Scheveningse Talentenjacht.
Tino beschouwt echter zijn deelname aan de Soundmixshow (2002) als het begin van zijn carrière. Hier word hij finalist met "This is the moment" van René Froger, zijn grote idool destijds. Uiteindelijk eindigt hij hier als tweede.
Hij neemt deel aan Idols (2007) en tekent in 2013 bij Studio One, met als eerste single "Doe wat je wil". Hij breekt een jaar later door met (inmiddels) zijn vierde single "Jij liet me vallen" en in 2015 neemt Tino deel aan het programma Bloed, Zweet & Tranen (SBS6) en ook is hij de meest geboekte artiest van Nederland. Inmiddels is hij ook in het bezit van twee Edisons.
Hoogtepunten zijn verder zijn eerste soloconcert in de (toen nog) Heineken Music Hall (mei 2016) en zijn uitverkochte concert in de Ziggo Dome (juni 2017). In 2018 volgen tweemaal Carré en neemt hij deel aan het TV programma "Beste Zangers".

Hier covert hij (net als Davina Michelle) een nummer van Glen Faria. Tino ontvangt op zijn uitvoering van "Zij weet het" zoveel positieve reacties dat hij besluit het nummer uit te brengen in een studioversie.

Deze studioversie is deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.
A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post96
Next »