DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, July 16, 2019 00:20:52

Tip van Theet week 29-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Bob Offenberg - Laat het verlangen'.

Bob Offenberg (Schiedam - 23 jr.) wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen, hij wilde zingen. Vanaf jonge leeftijd zong hij dan ook al alles mee zowel in het Nederlands als in andere talen. Of je dat op 3 jarige leeftijd al serieus kon nemen.......? Zeker was wel dat hij veel van muziek hield. Met zijn draagbare zanginstallatie ging hij dan ook vaak op pad om voor de mensen in de buurt liedjes te zingen. Hij verbaasde dan ook vele mensen door op 4 jarige leeftijd tijdens de jaarlijkse playbackshow op de camping het liedje “Que si, que no” van Jody Bernal live ten gehore te brengen. Zijn eerste optreden voor publiek was een feit.

Uiteindelijk leiden dit in 2004 tot zijn debuut singel ('Een jongen van de straat') en in 2005 een album ('Dansen') en de definitieve start van zijn muzikale carrière. Inmiddels diversen singels en albums verder laat Bob weer van zich horen met een mooie nieuwe singel met een echt zomerse sfeer en dito geluid.

Waren de laatste jaren de singels van Bob vaak van de hand van Frans Bauer, de nieuwe singel is geschreven door Pascal de Vormer en geproduceerd door Laurens van Wessel.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post119

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, July 09, 2019 00:04:02

Tip van Theet week 28-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Gerard Palts - Ik ga vanavond weer stappen'.

Gerard Palts (Appeldoorn - 37 jr.) komt uit een muzikale familie en is inmiddels geen onbekende meer in het Nederlandse artiestenwereldje. Hij zingt sinds 2003 en bracht in 2010 zijn eerste singel uit 'Jongen van de Handel’. Doordat Roy Donders het nummer in 2013 coverde kwam het origineel van Gerard ook weer naar boven en bestormde opnieuw de hitlijsten.

Na het hernieuwde succes van 'Jongen van de handel' kwam Gerard met het idee om een kroegnummer te maken. Dit resulteerde in het nummer ‘Sientje’ (maart 2014), dat Gerard exclusief maakte voor het gelijknamige Apeldoornse Café Sientje.
Gerard bracht daaropvolgend ‘Julietta’ (mei 2015) en ‘Jij bent een Golddigger’ (januari 2017) uit.

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Gerard het nummer 'Sientje' opnam en heeft Cafe Sientje haar deuren gesloten.
Desondanks word het nummer nog zeer regelmatig aangevraagd en dat deed Gerard ertoe besluiten om deze meezinger van de bovenste plank officieel uit te brengen in een nieuwe versie welke werd omgedoopt tot ‘Ik ga vanavond weer stappen’.
Het nummer is een ode aan het uitgaansleven waar Gerard als zanger wekelijks deel van uit maakt.
Het nummer komt uit de pen van Frank van Etten en is gecomponeerd door Manfred Jongenelis en Ruud Sligchers.

Het nummer is een krachtige, opzwepende, swingende en uptempo popsingle volgens de kenners en hier zijn wij het volledig mee eens vandaar ook deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur, hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post118

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, July 02, 2019 01:31:04

Tip van Theet week 27-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Kees Plat - When that old moon'.

Kees Plat (Volendam - 62 jr.) is een van de oprichters van de Tribute To The Cats Band.

Kees trad op in bands als Double Trouble, Friends (een begeleidingsband met onder meer Carola Smit) en Stampvast. Van de laatste was hij een van de oprichters. Verder vormde hij met André Veerman een duo voor feestmuziek. Ook is hij eigenaar van een muziekstudio waarin hij zelf muziek schrijft. Hij schreef bijvoorbeeld werk voor de zanger Mark van Veen met wie hij ook een muzikaal duo vormt (o.a. singel 'Lieve Sofia'). Daarnaast treed Kees ook vaak solo op.

In 2001 was hij een van de oprichters van de Tribute To The Cats Band, een van de drie coverbands die landelijk optreden met nummers van The Cats. De band speelt niet alleen covers, maar ook andere liedjes waarvan Kees er meerdere heeft geschreven.

En zo als Kees zelf zegt "Muziek is mijn passie, maar het leukste van alles vind ik het schrijven en creëren van nieuwe liedjes. Iets creëren uit niets, dat is toch wel het mooiste dat er is". Uiteraard is de nieuwe singel van Kees ook van zijn hand, een zomers countrynummer met onmiskenbaar een vleugje Palingsound.


Deze week dus de nieuwe Tip van Theet; 'Kees Plat - When that old moon'.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post117

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, June 25, 2019 00:29:19

Tip van Theet week 26-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Daisy Talens - Zonder jou'.

Daisy Talens (Alkmaar - 34 jr.) droomde er van kleins af aan van om zangeres te worden. Als ze 18 is begint ze met karaoke in cafés en krijgt ze de smaak pas echt te pakken. Van het een komt het ander en zo figureert ze in een videoclip van Frank van Etten welke in 2016 besluit een duet met haar op te nemen waarna het balletje aan het rollen gaat.

Het jaar 2019 begint muzikaal goed voor Daisy Talens. Dit heeft alles te maken met de lancering van het eerbetoon dat ze middels haar versie van ‘Vuile huichelaar’ bracht aan Renee de Haan. Met de opvolger ‘Zonder jou’ gaat ze zeker een groot publiek blij maken. De vrolijke melodielijn en het hoge accordeongehalte vormen de basis van deze radio- en fanvriendelijke single.

Daisy kreeg deze aangeboden door tekstschrijver Pascal de Vormer die ervan overtuigd was dat het bij haar zou passen. ”Ik vind het best spannend en hoop dat het een mooie opvolger is voor ‘Wijze lessen’ en 'Vuile huichelaar’," zegt Daisy.

Daisy heeft gekozen om ‘Zonder Jou’ door Sonic Solutions te laten produceren. Ze wisselt vaak af tussen de studio’s van Manfred Jongenelis (Etten-Leur) en Sonic Solutions (Roosendaal). "Manfred is gespecialiseerd in de volkse sound. In Roosendaal hebben ze weer andere kwaliteiten. Met beide partijen werk ik graag samen", aldus Daisy.


Deze week dus de nieuwe Tip van Theet; 'Daisy Talens - Zonder jou'.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl (mits de studio temperatuur het toe laat)  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post116

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, June 17, 2019 22:01:09

Tip van Theet week 25-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Johnny Kay - Ik kan niet leven zonder jou'.

Johnny Kamminga (Sneek - 30 jr.) heeft één grote passie in zijn leven en dat is zingen.
Hij is geboren en getogen in Sneek en is in het dagelijks leven rijinstructeur bij zijn eigen rijschool. Al vroeg ontdekte hij dat zingen en optreden helemaal zijn ding is.
Johnny is een mensenmens en voelt haarfijn aan waar hij mensen kan raken met zijn muziek, een allround zanger met een prachtige stem en passie!
Het repertoire van Johnny loopt uiteen van Engelstalige pop muziek, Nederlandse meezingers, Rock and Roll tot hedendaagse Popmuziek.

Na enkele jaren geleden mee te hebben gedaan aan POPSTARS waar hij bij de laatste 14 eindigde van de 11.000 inschrijvingen is het nu tijd om zijn vleugels uit te slaan.

In 2018 verscheen zijn debuutsingel, genaamd 'Hasta la Vista'. Daarna volgde 'Achteraf' en inmiddels is het tijd voor de derde singel van Johnny Kay, 'Ik kan niet zonder jou'. De romantische, ietwat melancholieke ballade over een min of meer verloren liefde is geschreven door Jannie Kamminga en opgenomen in de studio van Dylan van der Feen welke ook tekende voor de productie.

Deze week dus de nieuwe Tip van Theet; 'Johnny Kay - Ik kan niet leven zonder jou'.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post115

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, June 10, 2019 20:51:47

Tip van Theet week 24-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Dirk - Spiegel aan de wand'.

Dirk (18 jaar - Zaamslag) is ondanks z’n jeugdige leeftijd al een aantal jaren bezig in het muziekwereldje. De laatste twee jaar heeft hij vanwege school alles even op een lager pitje moeten zetten maar inmiddels heeft hij zijn diploma en groot rijbewijs op zak en kan hij nu met een gerust hart verder werken aan zijn muzikale carrière.

Dirk is begonnen met zingen toen hij 3½ jaar oud was met het liedje van Frans Bauer, want daar was Dirk gek van en dat zong hij dan ook elke dag. Toen brak zijn 4e verjaardag aan en hij vroeg een microfoon voor zijn verjaardag en die kreeg hij dan ook.

Toen in het dorp een feestje was en Roel Britting daar kwam zingen liep deze naar Dirk en liet hem meezingen. Dirk vond het geweldig en ruilde zijn idool Frans Bauer om voor Roel Britting. Roel vond dat Dirk talent had en op zijn advies ging Dirk op zangles. Na lang zoeken kwamen ze in contact met Mieke, de zanglerares van Frans Bauer. Er was echter een lange wachtlijst waardoor het nog tot zijn 9e duurde voordat hij hier terecht kon.

Momenteel werkt het talent uit het Zeeuwse Zaamslag aan zijn eerste album welke naar verwachting begin 2020 zal verschijnen. Uiteraard zal ook ‘Spiegel aan de wand’ deel uitmaken van het debuut album. Dirk heeft samen met Frank van Etten de tekst bedacht voor 'Spiegel aan de wand'. "Andere artiesten weten waar hun nieuwe single over moet gaan, maar voor mij geldt dat bij een spontaan gesprek vaak de leukste onderwerpen boven water komen drijven. Binnen een half uur was de basis al gelegd voor deze nieuwe single! Het gaat over een meisje dat hem in steek liet omdat ze alleen maar met en voor zichzelf bezig is. Het is een pakkende en herkenbare tekst die hopelijk aanslaat", aldus Dirk.

Volgens ons gaat dat wel goed komen en daarom ook verkozen tot nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post114

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, June 03, 2019 23:04:48

Tip van Theet week 23-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Stevan Bloema - Of je wint of verliest'.

Stevan Bloema (25 jaar en geboren in het Groningse Roodeschool) is als klein jongentje zoals vele artiesten opgegroeid met Nederlands- en Duitstalige muziek. Tot de dag van vandaag luister hij niet anders, hier haalt hij zijn kracht, emoties en rust uit zegt Stevan.

De demo van de nieuwe singel kreeg Stevan aangereikt door Menno Muis en is geschreven en gearrangeerd door Adriaan Hoes. Stevan is er mee naar zijn producer Robert Dorn gegaan die er vervolgens een ‘Stevan Bloema’ sound overheen heeft gegoten. Het resultaat is wederom een vlotte, poppy song welke terecht weer is verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

Nadat Stevan de single naar een groot aantal radiostations had gestuurd kreeg hij meteen al complimenten over de productie. Bij diverse stations waaronder Radio Twilight werd het lied meteen op de playlist gezet, iets waar hij erg blij mee is want meestal heeft een release meer tijd nodig om opgepakt te worden.
Het is dus weer gelukt een topper van een nieuwe singel uit te brengen.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post113

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, May 27, 2019 23:27:39

Tip van Theet week 22-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Erik de Greef - Vannacht bij mij'.

Erik de Greef (Hilvarenbeek - 26 jr.) De Brabantse zanger Erik de Greef heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om zijn eigen singles te gaan maken en optredens te gaan verzorgen.

Hij bracht in maart 2017 zijn eerste singel uit met de titel 'Om bij jou te zijn'. Een lekkere moderne foxtrot welke hem meteen veel aandacht opleverde bij verschillende radiostations. Een half jaartje later was het tijd voor 'Ciao Amore' de opvolger van de debuutsingel. Aan de vooravond van de zomer van 2018 kwam de derde singel van Erik uit, getiteld 'Waar ben ik in verzeild geraakt'.

En nu aan de vooravond van de zomer van 2019 komt Erik alweer met zijn 4e singel, genaamd 'Vannacht bij mij'.
De singel werd geproduceerd en opgenomen bij Frank Verkooyen in The Boom! Music studio te Breda. De tekst en muziek is van de hand van Femke Reuvers en Frank Verkooyen.

Naar ons idee een vrolijk en zomers feestnummer zoals wij ze graag hebben als Tip van Theet en ook prima passend bij het weerbeeld van de komende weken!

Deze week de Tip van Theet. Luister mee, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post112
Next »