DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, February 25, 2019 23:31:08
Tip van Theet week 09-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Helemaal Hollands - Herzilein'.

Carlo & Leo beter bekend onder de naam Helemaal Hollands (Rotterdam/Oud-Beijerland) hebben weer een mooie nieuwe single uit, 'Herzilein'. Een singel die ook helemaal bij het komende carnaval past, dus de hoogste tijd deze te kronen tot de nieuwe Tip van Theet.

Carlo (Rijsdijk) & Leo (Langstraat) stapten circa twee jaar geleden over naar een nieuw label, studio en producer en sloegen daarmee muzikaal gezien ook een nieuwe weg in. Zo gingen ze van het altijd feest repertoire naar een soort van feestelijke schlagerpopstijl, een stijl welke ook weer van toepassing is op de nieuwe singel 'Herzilein'. Een lekkere meezinger welke eerder door Franky Boy (Frank Kneepkens) op de plaat werd gezet.

Na hun TV-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow (1999) is het Carlo & Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit 'I save the day' waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engels-talige optredens.
In 2006 gooide Carlo & Leo het roer om naar het Nederlandse lied en verrasten zij Nederland met hun hitmedleys en gingen verder onder de naam HELEMAAL HOLLANDS. Met grote successen als ‘de Ober’ – ‘Omdat ie zo mooi is’ – ‘Waar is dat feestje’ – en vele andere hits, werd Helemaal Hollands een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten!

A.s donderdag vanaf 20.00 uur dus een feestje, hier op jouw digitale radio www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post100