DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, March 19, 2019 01:08:30

Tip van Theet week 12-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Wesley Vermont - Ineens ja daar was jij'.

Wesley Vermont (Leiden - 19 jaar) kwam op vroege leeftijd al veel in contact met de Nederlandse muziek. Op zijn 17e wist hij het zeker “ik wil zanger worden”. Niet lang daarna zong hij op verjaardagen en feestjes en inmiddels heeft hij wekelijks boekingen, kortom deze jongen leeft voor muziek en met zijn muziek wil hij iedereen vermaken.

‘Ineens ja daar was jij’ is de tweede single van Wesley Vermont en de opvolger van de eerder uitgebrachte single ‘Alles Van Mij’ (2017). Hiermee maakt Wesley flinke stappen in zijn jonge muziekcarrière. ‘Ineens Daar Was Jij’ is geschreven door Mitch Schomaker en Laurens van Wessel. Laurens van Wessel, die we kennen als producer van o.a. Frans Bauer, tekende voor de productie en nam ook een gedeelte van het koorwerk alsmede een aantal instrumenten voor zijn rekening. Het resultaat is een swingende maar vooral liefdevolle single.

A.s donderdag vanaf 20.00 uur op jouw digitale radio, hier op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post103