DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, April 09, 2019 00:08:39

Tip van Theet week 15-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet: 'Franky Falcon - Vanaf Nu'.

Franky Falcon ('s-Hertogenbosch - 55 jr.) brengt met 'Vanaf Nu' weer een super singel uit. De Bossche zanger Franky Falcon zit al bijna 30 jaar in het artiestenvak en heeft inmiddels vele succesvolle singles uitgebracht zoals 'Ik heb niemand nodig', 'Kijk eens in mijn ogen' en 'Bij elke mooie vrouw'.


Franky kijkt met een trots gevoel terug op het jaar 2018, zo bracht hij in maart van het jaar een succesvol album 'Zing met een lach en een traan' uit en in april kwam daar zijn single 'Schudden met die billen' vanaf en daarmee scoorde hij een grote zomerhit.

Naast zijn solocarrière vormt Franky Falcon ook een succesvol duo met zangeres Charelle waarmee hij vorig jaar ook een succesvolle single uitbracht met de titel 'Alleen jij' en waarmee hij in 2016 een nummer 1 hit scoorde met de singel 'Verboden liefde'.


Nu aan het begin van 2019 komt Franky weer met een nieuwe solo single, genaamd 'Vanaf Nu'. Het nummer is geschreven door Henk Damen en opgenomen bij Mario Veltman.
Soms worden er singles uitgebracht waarvan je na een half nummer al weet; dit wordt er een. En dit is er zo eentje en vandaar deze week verkozen tot de Tip van Theet.

Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post106