DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, April 22, 2019 21:02:03

Tip van Theet week 17-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Randy Schoonderwaldt - Ik vond geluk'.

Randy Schoonderwaldt (Tilburg - 28 jr.) is eigenlijk pas een paar jaar met zingen bezig. Bij een karaoke avond in Turkije werd Randy ontdekt. Hij won daar de eerste prijs en mocht zo zijn eigen single op gaan nemen. ​In mei 2015 presenteerde hij zijn debuutsingel 'Dit is het mooie leven'.
Na een tijd van ontwikkelen en proberen stond Randy steeds vaker op podia in zijn woonplaats Tilburg en zijn talent bleef niet onopgemerkt. Hij mocht op verschillende evenementen optreden zoals het benefietconcert van Roy Donders en op Oosterhout Live.
Samen met zijn productieteam lukt het hem mooie nummers in een verfrissend nieuw jasje te steken. Afgelopen zomer heeft Randy met zijn nieuwe nummer ‘De wereld is van ons’ vele radiostations verbluft en werd hij goed meegedraaid. “Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen, stilstaan is achteruit gaan.” Aldus Randy. Dit gaat zeker niet gebeuren met de nieuwe single 'Ik vond Geluk'. Het nummer is origineel van de hand van Ed Sheeran en werd voor Randy bewerkt door Manfred Jongenelis. Deze verzorgde de Nederlandse tekst en de productie in zijn studio te Etten-Leur.

Wederom een lekker fris nummer dat zeker in je hoofd blijft hangen, een echte meezinger ook, precies zoals wij ze graag horen. Vandaar dat deze week de nieuwe singel van Randy Schoonderwaldt is verkozen tot de Tip van Theet op Radio Twilight.


Let op, deze week voor een keer al op de dinsdagavond vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl.  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post108