DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, May 14, 2019 02:08:45

Tip van Theet week 20-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Rene Schuurmans - 'Ik heb weer de hele nacht liggen dromen'.

René Schuurmans (St. Michielsgestel - 54 jr.) werd geboren aan het Maaskantje in Brabant. Hij komt uit een groot gezin met acht kinderen en groeide op met vier broers en drie zussen. Zijn vader, Sjef Schuurmans, was de eigenaar van café discotheek De Molen in Den Dungen en René groeide daardoor ook op met muziek.
In eerste instantie wilde hij dierenarts worden, maar hij hield meer van muziek. Hij drumde tijdens de jaarlijkse kermissen met een plaatselijk orkest en ook zong hij tijdens feesten en partijen. Samen met zijn zus Astrid vormde hij vijf jaar lang het duo Rene & Astrid.
Toen Astrid in 2004 zich geheel op het spelen bij een band wilde richten ging René solo verder. Eind 2005 besluit hij zijn baan op te zeggen om fulltime artiest te worden. Een besluit waar René tot de dag van vandaag nog geen spijt van heeft gehad.

René mag zich nog altijd rekenen tot één van de meest geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optredens.

Met hits als 'Bij ons in Brabant' (2014), 'Laat de zon in je hart’ (2012), 'Hela, Ho' (2004), 'Als ik haar zie' (2004), 'Ik ben nou eenmaal zo' (2013), 'Mooie meisjes' (2015), 'He, doe niet zo Sexy' (2017), 'Proost nog een keertje met mij' (2017) en 'Zelfs ik heb iets te veel gedronken' (2018) weet hij altijd wel weer een feestje te bouwen.

Nu aan de 'vooravond' van de zomer presenteert René weer een nieuwe singel.
Het nummer dat René te samen met Pieter Schooten schreef, componeerde en produceerde is een verrassende productie geworden en heeft volgens René alles: zing, spring én swing garantie! Niks mis mee toch?

Oordeel zelf. Deze week de Tip van Theet, donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post110