DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, June 10, 2019 20:51:47

Tip van Theet week 24-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Dirk - Spiegel aan de wand'.

Dirk (18 jaar - Zaamslag) is ondanks z’n jeugdige leeftijd al een aantal jaren bezig in het muziekwereldje. De laatste twee jaar heeft hij vanwege school alles even op een lager pitje moeten zetten maar inmiddels heeft hij zijn diploma en groot rijbewijs op zak en kan hij nu met een gerust hart verder werken aan zijn muzikale carrière.

Dirk is begonnen met zingen toen hij 3½ jaar oud was met het liedje van Frans Bauer, want daar was Dirk gek van en dat zong hij dan ook elke dag. Toen brak zijn 4e verjaardag aan en hij vroeg een microfoon voor zijn verjaardag en die kreeg hij dan ook.

Toen in het dorp een feestje was en Roel Britting daar kwam zingen liep deze naar Dirk en liet hem meezingen. Dirk vond het geweldig en ruilde zijn idool Frans Bauer om voor Roel Britting. Roel vond dat Dirk talent had en op zijn advies ging Dirk op zangles. Na lang zoeken kwamen ze in contact met Mieke, de zanglerares van Frans Bauer. Er was echter een lange wachtlijst waardoor het nog tot zijn 9e duurde voordat hij hier terecht kon.

Momenteel werkt het talent uit het Zeeuwse Zaamslag aan zijn eerste album welke naar verwachting begin 2020 zal verschijnen. Uiteraard zal ook ‘Spiegel aan de wand’ deel uitmaken van het debuut album. Dirk heeft samen met Frank van Etten de tekst bedacht voor 'Spiegel aan de wand'. "Andere artiesten weten waar hun nieuwe single over moet gaan, maar voor mij geldt dat bij een spontaan gesprek vaak de leukste onderwerpen boven water komen drijven. Binnen een half uur was de basis al gelegd voor deze nieuwe single! Het gaat over een meisje dat hem in steek liet omdat ze alleen maar met en voor zichzelf bezig is. Het is een pakkende en herkenbare tekst die hopelijk aanslaat", aldus Dirk.

Volgens ons gaat dat wel goed komen en daarom ook verkozen tot nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post114