DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, June 26, 2018 01:04:50
Tip van Theet week 26-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet: 'Matthijs Koning - Ik wil je helemaal'.

Zoals inmiddels bekend heeft Matthijs Koning (Oosterhout, 26 jaar) het zingen niet van vreemden. Zijn vader en opa zongen ook en vooral zijn Opa heeft hierbij grote successen geboekt als helft van het bekende “duo de Koning” in de jaren 60 en 70.

Reeds op de middelbare school begint Matthijs met zingen voor publiek en na het behalen van de tweede plaats op een talentenjacht gaat het opeens hard. Hij wordt opgemerkt door de bekende producer Edwin van Hoevelaak wat hem een podiumplaats oplevert op het populaire festival Oosterhout Live en het begin van Matthijs zijn carrière betekend.

Hierna volgen enkele singles die allen worden geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en de vaste tekstschrijver van Matthijs, zijn broer Koen Koning.
Dans met mij, Wees niet bang, Hallo Hallo, Sleutel van jouw hart, Gewoon genieten, Deze avond, Drink nog wat van mij, Honderduizend woorden (Tip van Theet in april 04-2017) en Hou van je leven, zomaar wat titels van Matthijs die allemaal de Nederlandstalige top 20 hebben gehaald en waarvan Hallo Hallo meer dan twintig weken op de hitlijst heeft gestaan en hij bekend raakte bij een groot publiek.

Zijn nieuwe singel ‘Ik wil je helemaal’ is weer opgenomen in The Boom! Music studio van Frank Verkooyen en de tekst is natuurlijk weer geschreven door Matthijs zijn broer Koen.

Het is weer een zeer vrolijk en uptempo nummer geworden, uiteraard weer voorzien van lekker gitaarwerk en een beat en teksten die blijven hangen. Perfect passend bij de zomerse temperaturen van deze week dachten wij.

Kortom weer een toppertje als Tip van Theet deze week.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post69