DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, July 02, 2018 23:24:13
Tip van Theet week 27-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet: 'Sjoerd Mertens - Jij bent alles'.

Sjoerd Mertens (Nieuwstadt - 27 jr.) nam zijn eerste twee singels ('Maar dan kom ik terug' en 'Want jij') op in de studio bij Frank van Etten. Dit beviel hem goed maar om zijn horizon eens te verbreden nam hij contact op met Manfred Jongenelis in Etten-Leur.

Tijdens het kennismakingsgesprek kreeg Sjoerd een goed gevoel bij de bekende producer en tekstschrijver en gaf hij aan op zoek te zijn naar een gezellig en vrolijk nummer met gitaarinvloeden. Manfred begreep wat Sjoerd bedoelde en kwam niet veel later met 'Jij bent alles' op de proppen. De tekst en ook de muziek klonken Sjoerd meteen als muziek in de oren en de samenwerking werd beklonken.

"Ik hoop dat ik met deze single m'n naamsbekendheid kan vergroten. In Limburg, Brabant en in België sta ik elk weekend wel ergens geboekt. Ik kan er ondertussen al aardig van leven" verteld de in Heerlen geboren zanger.

Dit vrolijk en uptempo nummer is weer een echte Tip van Theet. Dus luister mee a.s. donderdag vanaf 20.00 uur, hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post70