DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, July 09, 2018 23:14:24
Tip van Theet week 28-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Randy Voet - Ga met me mee'.

Randy Voet (Berghem - 27 jr.) is in Oss geboren en getogen en begon met zingen op zijn achtste, thuis tussen de spreekwoordelijke schuifdeuren.
Toch duurde het nog tot 2009 voor zijn eerste singel uitkwam ('Als de avond voor ons is gevallen'). Randy was toen inmiddels 18 jaar en scoorde meteen een mooie notering met zijn debuut.

Inmiddels zijn we 9 jaren en diverse singels verder ('Hoe je het went of keert', 'Nooit meer alleen', 'Hé Hé Hé Hé', 'Kom maar bij mij vannacht' en 'Wat jij wil').

'Ga met me mee' is dus de opvolger van de succesvolle single 'Wat jij wil' en is wederom geschreven en geproduceerd door het succesvolle productieteam Sonic Solutions (bekend van o.a. Wesley Klein en Willem Barth).
"Met 'Wat jij wil' heb ik de richting gevonden welke bij me past en deze zet ik nu voort met 'Ga met me mee', een lekkere moderne dansbare sound waarmee Sonic Solutions mij perfect aanvoelt. Ik ben dan ook erg blij met deze nieuwe single" aldus Randy over zijn nieuwste release.

Wij sluiten ons helemaal aan bij deze woorden en vandaar ook dat deze week 'Ga met me mee' verkozen is tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post71