DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Sun, July 22, 2018 23:06:59
Tip van Theet week 30-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Ferry de Lits - Want jij'.

Ferry de Lits (Eindhoven - 38 jr.) zijn muzikale carrière begint zoals bij vele artiesten achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single 'Kijk in mijn hart', waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag ging.
Ferry (van Litsenberg) bestormt de hitlisten met platen als 'Joana', 'Ademloos door de Nacht' en 'Iedereen wist het' en in 2013 neemt hij deel aan Bloed, Zweet en Tranen (SBS6). Hij weet zich hier goed in de kijker te spelen (en zingen) met zijn typische 'The Lits-sound'.
Vervolgens neemt hij een tweetal duetten op met zijn goede vriend Django Wagner ('Vrienden voor altijd' en 'Dan zal ik er zijn') en wordt dan uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner's Live in concert in Eindhoven in 2014.
Zijn debuutalbum 'Ritme van de nacht' (2009) wordt alom goed ontvangen. Naast vele singels verschijnt in 2017 zijn 2e album, getiteld 'Ademloos'.
Ferry's nieuwe singel 'Want jij' is geschreven door Frank van Etten en opgenomen bij Manfred Jongenelis. KwaliTheet dus :)

Deze week de Tip van Theet in de 200e uitzending van DJ Theet voor Radio Twilight. Luister mee, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post73