DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, August 14, 2018 02:43:34
Tip van Theet week 33-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Edwin Bos - Een lekker deuntje'.

Edwin Bos (Schoonebeek - 49 jr.) is eigenlijk pas begin jaren negentig begonnen met zingen. Edwin zong vaak bij de toen populaire karaoke-shows om het publiek alvast een beetje op te warmen zodat deze ook zelf een nummer durfde te zingen.

In 2011 heeft Edwin het zingen weer opgepakt nadat hij de zanginstallatie van zijn (toen eveneens zingende) moeder had overgenomen. Na wat demo's volgde in 2014 zijn eerste eigen singel ('Genieten van de zomer') waarvan de tekst geschreven wordt door zijn vrouw. Daarna volgde samenwerkingen met Lucas & Gea en later met Terry West. Dit resulteerde in diverse singels zoals 'Jij bent meer dan alles, 'Bloedmooie vrouw' en 'De ware voor mij'.

​Begin 2017 is Edwin Bos een samenwerking aangegaan met Martin Sterken. Hierop volgde de singles 'Je eigen held', 'De ware voor mij' en 'Wat lijkt ze op jou'.
2018, na de singel 'Truckchauffeur in hart en nieren' is nu inmiddels de 2e singel voor 2018 uit, genaamd 'Een lekker deuntje'. Beide zijn echte onvervalste truckersplaten, echte meezingers, lekker uptempo, precies zoals wij ze graag horen. Vandaar ook dat deze week de nieuwe singel van Edwin Bos verkozen is tot de Tip van Theet op Radio-Twilight.

Let op, deze week niet op donderdag maar op woensdagavond vanaf 20.00 uur.


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post74