DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, August 28, 2018 01:03:33
Tip van Theet week 35-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet;"Donny Joëll - Toen kwam jij voorbij".

Donny Joëll (Den Haag - 26 jr.) is als kind met de muziek van André Hazes en René Froger opgegroeid. Zijn ouders luisterden thuis of in de auto altijd naar Nederlandse volksmuziek.
Toen hij 11 jaar was luisterde hij na schooltijd elke dag op zijn kamer naar Nederlandse muziek en zong hij zo hard mee dat de buren het konden horen.
Enkele jaren later kocht Donny een 1e karaokesetje waarmee hij vaak met vrienden op zolder ging zingen.

In 2016 trekt Donny eindelijk de stoute schoenen aan en doet voor het eerst mee aan een talentenjacht in Den Haag (met het nummer van Nelis Leeman - Wie denk jij wel wie ik ben). Deze talentenjacht blijft niet onopgemerkt en hij word steeds vaker gevraagd voor optredens waaronder bruiloften, bedrijfsfeestjes, verjaardagen, kroegen, en buitenfestivals. Ook is Donny een graag geziene gast op het Rembrandtsplein in Amsterdam, hij zingt daar regelmatig en hoopt in de voetsporen te kunnen treden van veel bekende artiesten die hier ooit zijn begonnen.

In 2017 gaat Donny de uitdaging aan en brengt zijn debuutsingel uit; “Jij bent alles”, een singel welke veel airplay krijgt, uiteraard ook bij Radio Twilight.

En nu in 2018 komt Donny dan eindelijk met de opvolger; "Toen kwam jij voorbij". Een lekker zomers en uptempo liedje welk voor zijn vriendin Sharon geschreven is. Linda Baarbe schreef de tekst en Sonic Solutions tekenden voor zowel de muziek als de eindproductie.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur de nieuwe Tip van Theet hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post76