DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Sun, September 09, 2018 02:05:09

Tip van Theet week 37-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'André Kooistra - Ik ben weer vrijgezel'.

André Kooistra (Franeker - 48 jr.) Voor André was muziek vijftien jaar lang puur een hobby. Af en toe trad hij op als dj en zong dan ook wel mee. Mensen die het hoorden waren zonder uitzondering enthousiast over zijn zangkwaliteiten op het gebied van het Nederlandstalige lied en tijdens optredens merkte hij dat er meteen iets gebeurde met de sfeer. Doe er wat mee hoorde hij vaak, en zo is het uiteindelijk begonnen, inmiddels een aantal jaren geleden.
Na vele optredens door het hele land vond de zingende brandweerman het tijd worden om weer eens nieuwe single uit te brengen en is er weer tijd gevonden om de studio in te duiken. Dit keer een nummer met een knipoog. 'Ik ben weer vrijgezel'.
Een vrolijke melodie en een tekst die voor vele enige herkenbaarheid heeft. Het nummer is oorspronkelijk van Ben Valkenburg. In overleg met Ben, mocht Andre dit nummer in een nieuw jasje steken waardoor er een uptempo melodie onder het origineel is gezet.

Deze week dus de Tip van Theet, donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post78