DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, September 18, 2018 00:48:52

Tip van Theet week 38-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Dennis & Martijn - Miljoenen woorden'.

Dennis en Martijn Cornelissen (Haulerwijk - 25 jr.) slaan de handen ineen en gaan verder als duo.
De uit Friesland afkomstige tweelingbroers hebben besloten om hun krachten te bundelen en verder te gaan als Duo Dennis & Martijn. Beiden zijn allang geen onbekenden meer in de muziekwereld. Van Dennis verschenen singles als ‘Een Zomer Lang’, ‘Schreeuw, Leef’, ‘Je Veux’ (Ik Wil)’, ‘Boem Boem Boem’, ‘Knokken’, 1001 Zoenen’ en ‘Puur als Goud’. Ook het album ‘In vuur en vlam’ staat op zijn naam.
‘Ik wil jou’, ‘Ga je mee’, ‘Nee nee, ik doe het niet meer’, ‘Wie wil er met me dansen’ en ‘Denk niet aan morgen’ zij titels van nummers die Martijn op single heeft uitgebracht.

Het idee om gezamenlijk verder te gaan speelde al een behoorlijk tijde door de hoofden van beide broers en onlangs hebben ze besloten de knoop door te hakken. Op internet kwam Dennis het Zuid-Afrikaans lied ‘Miljoenen stemmen’ tegen. De melodielijn stond hen beide erg aan waarna Dennis er zelf een Nederlandstalige tekst op schreef.
De titel van dit duet is aangepast naar ‘Miljoenen woorden’. Producer Arjan Venemann heeft er een schlagerachtig nummer van gemaakt met poppy invloeden. Het resultaat is niet meer te vergelijken met het origineel en is weer een echte Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post79