DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, October 09, 2018 00:59:06
Tip van Theet week 41-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Yoeri L'Abée - Lach nog een keer naar mij".

Yoeri L’Abée (Etten-Leur - 27 jr.) is in Breda geboren en deed op 10 jarige leeftijd al mee aan de voorrondes van een playbackshow (als Gradje Damen), en hij won! Hierdoor mocht hij in het Chassé theater in Breda meedoen aan de grote plabackshow waar hij eindigde als derde.
Een vliegende start van zijn muzikale carrière was een feit en in 2008 verschijnt zijn debuutsingel "Op zoek naar de liefde" waarn...a singels als o.a. "Mijn allerstoutste dromen", "Maria Maria", "Niemand anders", "Kies voor mij" en "Je zit in mijn hoofd" volgen.

De nieuwe singel "Lach nog één keer" is geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis (Manfred Recordings) en is precies geworden zoals Yoeri voor ogen had, lekker dansbaar en een gezellig nummer voor in de kroeg.
Yoeri timmert al een aantal jaren lekker aan de weg en weet daardoor steeds beter welke kant hij met zijn carrière op wil. De keuze om bij Manfred Jongenelis op te nemen kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Na met verschillende liedjes schrijvers en producers te hebben gewerkt bleek Manfred precies die lekkere sound en een prima song te hebben waardoor het liedje in no time 'op de band' stond.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur, hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post82