DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, October 29, 2018 23:32:49
Tip van Theet week 44-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet: 'Jeroen Rommers - Machtig mooie meid'.

Jeroen Rommers (Sint Willebrord - 23 jr.) voelt zich verre van ongemakkelijk als een groep mensen moet worden toegesproken tijdens een presentatie. Jeroen Rommers heeft een vlotte babbel, en is iemand die er al op jeugdige leeftijd achter komt dat hij graag op de voorgrond mag treden. Aanvankelijk leek er echter helemaal geen zanger schuil te gaan achter deze jongeman.

Zet hem achter een drumstel of geef hem een trombone in handen, Jeroen weet met beiden raad. Echter bij een optreden tijdens carnaval met dweilband 'Stik Leutig', greep Jeroen uit enthousiasme ineens naar de microfoon en begon hij te zingen. Iets dat zowel door de aanwezigen als door Jeroen zelf als uitermate positief werd ervaren.

Hierna wordt Jeroen steeds vaker geboekt voor diverse optredens. Anno nu is de Brabander nog altijd actief bij dweilband ‘Stik Leutig’ maar stort hij zich zeker ook op zijn carrière als zanger. Jeroen vindt dat als je iets doet, je alles uit de kast moet halen om te slagen.

Na het volgen van zanglessen vond Jeroen het de hoogste tijd een eigen singel op te nemen. Hij zoekt hiervoor contact met producer/componist Frank Verkooyen (The Boom! Music Studio). Gevolg hiervan is dat nu zijn debuutsingle 'Machtig Mooie Meid' verkrijgbaar is. De singel welke geproduceerd is door Frank Verkooyen is een vrolijke, meezingbare en dansbare feestplaat geworden waarbij het niet lukt stil te blijven zitten.

Hoewel het zingen louter hobby is voor Jeroen kiest hij weldegelijk voor een professionele aanpak met de hoop er ooit zijn boterham mee te kunnen verdienen.
Van drummer tot trombonist naar een stekkie achter de microfoon als solozanger, Jeroen Rommers gaat ervoor!

Deze week is zijn mooie debuutsingel verkozen tot Tip van Theet op Radio Twilight.
Donderdag vanaf ca. 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post85