DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, November 06, 2018 01:39:35
Tip van Theet week 45-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Lucas en Gea - Vergeef me alsjeblieft'

Lucas en Gea (Oude Pekela - 52 jr.) hebben nu na 18 jaar albums en singles te hebben uitgebracht hun 50e single uit! De hoogste tijd om dit muzikale echtpaar eens te eren met de Tip van Theet van week 45-2018.

Nadat Lucas 20 jaar lang samen met zijn broer Simon in een bruiloftsorkest gezongen had besluit hij als duo samen met zijn vrouw Gea verder te gaan. In 2000 wordt hun eerste gezamenlijke singel uitgebracht 'Steeds weer huil je' welke ook meteen een hit wordt en erg veel gedraaid wordt bij de piratenzenders in het Noorden van het land. Van het gelijknamige album worden in een mum van tijd maar liefst 40.000 exemplaren verkocht, een mooie start van hun gezamenlijke carrière.

Hierna volgde vele singels (o.a. 'Jij bent veel mooier als je lacht', 'Dorp aan de rivier', 'Baby don't go', 'Zou je gaan al ik je vroeg' en 'Maar eens zijn wij weer samen') albums, DVD's, talloze optredens, tv-specials, theaterconcerten en zelfs een eigen real life soap en heeft heel Nederland het duo in hun hart gesloten.

18 jaar na hun gezamenlijke start hebben Lucas en Gea inmiddels hun 50e singel uit, een lekker uptempo nummer met de bekende Lucas en Gea-sound.

'Vergeef me alsjeblieft' is een levenslied over spijt hebben van die ene misstap binnen een relatie. Komt het ooit weer goed, vergeeft ze hem?

Een mooie Tip van Theet en een singel waar ze met recht trots op mogen zijn!

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post86