DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, November 20, 2018 01:23:03
Tip van Theet week 47-2018


Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'John West - Nee ik rij niet (want ik wil drinken)'

John West (Den Haag - 30 jr.) is op z'n 14e begonnen als DJ en zingt eigenlijk pas sinds z'n 18e. In 2007 komt zijn debuutsingel uit ('Weet wat je begint'). Hierna volgen er nog enkele tot John in 2010 de samenwerking aangaat met Manfred Jongenelis en het grote succes begint. Zijn eerste echte hit wordt 'Jouw Blik' en via "Toppers in concert 2012" en z'n eigen albums welke verschijnen in 2012 en 2014 komt John terecht bij het TV programma "Bloed Zweet & Tranen" van SBS waarin hij het tot de finale schopt. In 2016 volgde enkele succesvolle singels met Lange Frans (o.a. 'Lekkerding') als ook zijn 3e album waarvan zijn vorige Tip van Theet ook afkomstig is; 'Wit Zwart'.

‘Nee ik rij niet (want ik wil drinken)’ is een vrolijk nummer, maar wel met een boodschap. “Tijdens mijn optredens zie ik natuurlijk veel mensen die een gezellige avond hebben met een drankje erbij”, aldus de Haagse zanger. “Helaas neemt niet iedereen aan het eind van de avond zijn verantwoordelijkheid, met als gevolg dat er nog te veel verkeersdoden vallen door beschonken bestuurders.” Samen met collega René Karst besloot John West van dat gegeven een liedje te maken. Het werd een onvervalste stamper, waarbij het onmogelijk is stil te blijven zitten. De productie was in handen van Manfred Jongenelis.

Luister weer mee a.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op Radio-Twilight.  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post88