DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, December 10, 2018 23:01:12

Tip van Theet week 50-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Rudy Kokke - Ik ben weer vrij'.

Rudy Kokke (Lent - 45 jr.) is geboren en getogen in Nijmegen en is nu woonachtig in Lent bij Nijmegen aan de Waal waar hij in het dagelijks leven bedrijfsleider bij een groot Nederlands winkelbedrijf is. Sinds zijn 16e zit hij al in de muziek, toen stelden zijn ouders hem voor de keus, of een keyboard of een bromfiets voor zijn verjaardag.

Dat was een makkelijke keus voor Rudy en hij koos natuurlijk voor het keyboard. Al enige tijd later werd hij door Wim Rossen, een bekende van de familie, uitgenodigd om in zijn band de toetsen te komen bespelen. Vervolgens was Rudy jaren actief bij het trio 'See You'.

Sinds 2006 is hij solo actief als allround zanger met een breed repertoire. In juni van dit jaar verscheen zijn debuutsingel 'Liefde, zon en zee' en nu net voor het einde van het jaar dan de opvolger 'Ik ben weer vrij'.

Het lekker vlotte nummer met een hoog meezinggehalte werd geschreven door Emile Hartkamp en werd eerder al eens uitgebracht door Frans Bauer. De opname, arrangementen en productie waren deze keer in handen van Manfred Jongenelis.

Deze week dus weer een mooie Tip van Theet.
A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post91