DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, January 07, 2019 23:53:43

Tip van Theet week 02-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Wimmie Bouma - Ik tel geen sterren'.

Wimmie Bouma (Zwolle - 39 jr.) is in het dagelijks leven schilder maar muziek speelde altijd al een grote rol in het leven van Wimmie Bouma.
Wimmie begon met zingen en zijn eerste single was al snel een feit ('Een meisje zoals jij'). Hierna volgde zijn singel 'Alles'. Nadat dit een succes werd volgde de singles 'Vanavond vier ik feest' en 'Het is hier fantastisch'. In september 2009 volgde het album 'De Verleiding' met hierop titels als 'De ring die jij draagt', 'Lieve schat' en de 'Roel Britting Medley'.
Bij de piraten werd het nummer 'De ring die jij draagt' in de armen gesloten, waarna besloten werd dat dit de volgende single moest worden. Samen met Henri van Velzen is Wimmie bij alle radiostations langs geweest om de singel aan te bieden. Dat bleek een schot in de roos want de DJ's draaide de single plat. Hierna (juni 2013) volgende het tweede album die uiteraard de titel kreeg 'De ring die je draagt' (productie Martin Sterken), dit werd de grote doorbraak voor Wimmie.

In november 2014 volgde zijn derde album; 'Het leven is mooi'.

Na nog een zevental singels volgde eind 2018 de singel 'Ik tel geen sterren'. In de bijbehorende videoclip speelt naast Wimmie ook zijn zoon Kyano de hoofdrol. De singel is weer een productie van Martin Sterken en uitgebracht op het label van Henri van Velzen.
'Ik tel geen sterren' is deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post93