DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, January 22, 2019 01:04:34

Tip van Theet week 04-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Ruud Versteeg - Niemand is zo bijzonder".

Ruud Versteeg (Purmerend - 38 jr.) ziet de toekomst weer met een positieve blik tegemoet. Deze in Amsterdam geboren zanger heeft een aantal rumoerige jaren achter de rug en is nu in rustiger vaarwater terecht gekomen. In het verleden bracht hij al een tweetal singles uit, te weten "Pluk de dag" (2010) en "Zonder jou" (2012).
Ruud heeft zijn zaken weer op orde en wil zijn zangcarrière nu dan ook professioneel gaan aanpakken. Hij heeft zijn zinnen gezet op een carrière en toekomst in de muziek.

Onlangs (november/december 2018) heeft hij eindelijk zijn 3e singel uitgebracht, en wat voor een singel!
De tekst is geschreven door Hans Louws welke daarvoor een aantal 'ingrediënten' van Ruud meekreeg welke hij verwerkte in de tekst. Het resultaat is een lied dat Ruud op het lijf geschreven is en waarin hij helemaal gelooft.
Hij heeft lang gezocht naar een eigen stijl welke hij nu gevonden heeft. 'Als je een lied maakt waar je qua muziek en tekst achter staat dan creëer je een eigen identiteit’, aldus Ruud Versteeg.

Het is een uptempo lied waar je vrolijk van wordt en met een tekst welke bijna iedereen zal aanspreken. Een van de wensen van Ruud die hoopt dat deze singel het begin is van een reeks nieuwe singles die hij de komende jaren wil uitbrengen.

Deze week is hij in elk geval alvast de Tip van Theet. Donderdag vanaf 20.00 uur, hier op www.radio-twilight.nl
  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post95