DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, January 29, 2019 00:26:30
Tip van Theet week 05-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Tino Martin - Zij weet het".

Tino Martin (Landsmeer - 35 jr.) is geboren als Eduard Martinus Kattenberg te Den Haag. Al op 14-jarige leeftijd ruikt hij aan het artiestenvak als hij optreedt in strandtent "Hang On The Beach" in Kijkduin welke eigendom is van zijn oom en tante. Hij werkt hier als manusje van alles en kijkt gebiologeerd naar de bandjes tijdens bruiloften en partijtjes tot hij tijdens een feestje zelf op het podium word geroepen. Hij zingt daar de sterren van de hemel en maakt snel naam als 'dat gozertje van die strandtent'. Vervolgens wint hij in 2000 de Scheveningse Talentenjacht.
Tino beschouwt echter zijn deelname aan de Soundmixshow (2002) als het begin van zijn carrière. Hier word hij finalist met "This is the moment" van René Froger, zijn grote idool destijds. Uiteindelijk eindigt hij hier als tweede.
Hij neemt deel aan Idols (2007) en tekent in 2013 bij Studio One, met als eerste single "Doe wat je wil". Hij breekt een jaar later door met (inmiddels) zijn vierde single "Jij liet me vallen" en in 2015 neemt Tino deel aan het programma Bloed, Zweet & Tranen (SBS6) en ook is hij de meest geboekte artiest van Nederland. Inmiddels is hij ook in het bezit van twee Edisons.
Hoogtepunten zijn verder zijn eerste soloconcert in de (toen nog) Heineken Music Hall (mei 2016) en zijn uitverkochte concert in de Ziggo Dome (juni 2017). In 2018 volgen tweemaal Carré en neemt hij deel aan het TV programma "Beste Zangers".

Hier covert hij (net als Davina Michelle) een nummer van Glen Faria. Tino ontvangt op zijn uitvoering van "Zij weet het" zoveel positieve reacties dat hij besluit het nummer uit te brengen in een studioversie.

Deze studioversie is deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.
A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post96