DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, February 05, 2019 00:37:37
Tip van Theet week 06-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Bob Offenberg - Wat is het toch een schatje".

Bob Offenberg (Schiedam - 22 jr.) wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen, hij wilde zingen. Vanaf jonge leeftijd zong hij dan ook al alles mee zowel in het Nederlands als in andere talen. Of je dat op 3 jarige leeftijd al serieus kon nemen.......? Zeker was wel dat hij veel van muziek hield. Met zijn draagbare zanginstallatie ging hij dan ook vaak op pad om voor de mensen in de buurt liedjes te zingen. Hij verbaasde dan ook vele mensen door op 4 jarige leeftijd tijdens de jaarlijkse playbackshow op de camping het liedje “Que si, que no” van Jody Bernal live ten gehore te brengen. Zijn eerste optreden voor publiek was een feit.

Uiteindelijk leiden dit in 2005 tot zijn debuut singel en album en de definitieve start van zijn muzikale carrière. Inmiddels diversen singels en albums verder laat Bob weer van zich horen met een mooie nieuwe singel.

Deze singel is een bewerking van het nummer Beijar Na Boco van Claudia Leitte. Deze populaire track uit 2008 werd door niemand minder dan Frans Bauer van een mooie en energieke Nederlandstalige tekst voorzien waarna deze werd omgedoopt tot "Wat is het toch een schatje".
Met deze singel breekt er voor Bob weer een nieuw tijdperk aan. De laatste twee jaar verschenen er een aantal tracks op single welke afkomstig waren van zijn in 2017 gelanceerde album "Mijn trots" (o.a "Je bent te gek", "Toen ik jou zag", "Als ik jou zie" en "Ik voel me super"). Omdat Bob graag zingt over vrolijkheid en verliefdheid kreeg Frans Bauer de opdracht om een mooie tekst te schrijven op een populair vakantieliedje. "Wat is het toch een schatje" gaat over iemand die Bob helemaal te gek vindt. Hij probeert haar te veroveren en heeft daar alles voor over.
In het verleden heeft Frans Bauer al meerdere succesvolle liedjes voor Bob geschreven zodat een nieuwe samenwerking dan ook niet kon uitblijven.

Deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.
A.s. donderdag vanaf 20.00 uur, hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post97