DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Tue, February 12, 2019 01:03:43
Tip van Theet week 07-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Stef Ekkel - M'n allerliefste meisje".

Stef Ekkel (Kampen - 38 jr.) is muziek op het lijf geschreven. Al op 4-jarige leeftijd had hij al een enthousiaste schare fans die hij vermaakte in het café van zijn ouders, Café de Boterton in Kampen. Voor de vaste gasten was zijn toekomst duidelijk, niet achter de tapkraan, maar Stefke zou van zingen zijn carrière maken.
Aan het einde van zijn tienertijd gaat Stef serieus aan de slag en zijn eerste single (2001) "Op 'n terrasje" slaat direct aan. Vele succesvolle singles en albums zullen volgen.

In 2006 breekt Stef landelijk door met De Woonboot. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee. Bijzonder is zijn duet met Johnny Hoes van diens grote hit "De Smokkelaar" (2009).
Johnny Hoes noemt Stef een waardige opvolger.
In 2016 neemt hij samen met René Karst de hit "Liever te dik in de kist" op. Deze single stond maarliefst 18 weken lang op nummer 1 en is de populairste Nederlandstalige plaat van 2016.

Stef's nieuwe singel "M'n allerliefste meisje" is geschreven door de gebroeders Ko te samen met Stef z'n vaste producer Waylon van der Heide (alias DJ Goldfinger) en is weer een echte feestplaat, geen typische carnavals- of après-ski singel maar een echte Ekkel-meezinger en deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet!

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post98