DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, February 18, 2019 23:31:54

Tip van Theet week 08-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; "Grad Damen - Zuiver hart".

Grad Damen (Heesbeen - 36 jr.) is geboren in Breda en lanceert met zijn nieuwe singel "Zuiver hart" wederom een liedje dat uit het lever gegrepen is. Hij vind het belangrijk dat een liedje ergens over gaat.

Al op 17 jarige leeftijd trad hij op bij "Café Bolle Jan", de kroeg van de vader van René Froger, waarna hij op 18-jarige leeftijd zijn eerste singel ("Alisha") lanceerde. Hiermee scoorde hij gelijk een grote hit. Hierna volgende vele singles en albums welke alle succesvol waren.

Het onderwerp van ‘Zuiver hart’ is het vertrouwen in de mensen, of eigenlijk het vertrouwen dat beschaamd wordt. Omdat Grad zich in het verleden meerdere keren in mensen had vergist, gaf hem dat inspiratie om een pakkende tekst op papier te zetten. De muziek en productie is van de hand van Manfred Jongenelis, een vaste waarde voor Grad met wie hij al een aantal jaren prettig samenwerkt. De herkenbare sound is ooit door Manfred bedacht en maakt sindsdien deel uit van Grad zijn nummers. Het lied begint rustig en gaat daarna over in een uptempo nummer. "Het heeft alles in huis om een knaller te worden", aldus Grad.

Naast het maken en uitvoeren van muziek heeft Grad tegenwoordig ook een eigen tottoo studio in Heusden waar je terecht kunt voor prachtige tatoeages van de hand van de meester zelf. Naar het schijnt behoort het Radio Twilight-logo ook tot de mogelijkheden.....

De singel "Zuiver hart" is deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)//djtheet.radio-twilight.nl/#post99