DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, March 25, 2019 23:46:16
Tip van Theet week 13-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet: 'Jaman - Zoals 't toen was'.

Jaman (artiestennaam van Jan Willem van Engelen, Deventer - 37 jr.) brengt met 'Zoals 't toen was' de eerste single uit op zijn eigen label JM Music.

Met zijn doorbraaksingles 'Goede vader' en 'Gewoon weer opnieuw' speelde zanger Jaman zichzelf destijds enorm in de kijker. Inmiddels heeft hij vier albums op zijn naam staan, waarvan 'Geloof in je zelf' zijn meest recente is.

De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. In samenwerking met producent Martin Sterken, wordt Jaman’s debuutsingle 'Goede vader' opgenomen. De single komt in 2011 uit en weet meteen door te dringen tot de Single Top 100 en zet Jaman daarmee als belofte op de kaart. Met zijn tweede single 'Gewoon weer opnieuw' loste hij deze belofte ruimschoots in.
Met hits als 'Laat me los, laat me vrij', 'Overal ter wereld' en het wondermooie 'Spoken bestaan' niet heeft Jaman zijn plaats inmiddels definitief veroverd op de Nederlandse podia. Met zijn vriendelijke uitstraling en met zijn warme stemgeluid weet hij altijd de juiste snaar te raken.

Vele jaren stond Jaman onder contract bij Berk Music. Omdat hij samen met zijn geluidsman Michael Smit toch al vaak alles op een presenteerblaadje aanleverde bij Berk Music besloten Jaman en Michael de stap te nemen om een eigen platenlabel op te richten en ziehier, het eerste resultaat is er.
De singel 'Zoals 't toen was' is opgenomen bij Manfred Jongenelis (Etten-Leur). De singel lag al ruim vier jaar op de plank en is destijds geschreven door Hans Louws. Jaman gaat met deze nieuwe singel muzikaal gezien terug naar zijn roots en dat is ook de insteek van het nummer. Het gaat over een eerdere liefde. Een relatie welke stuk is gegaan en na verloop van tijd wil je haar toch weer terug.

Kortom een hele mooie Tip van Theet weer deze week, luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.