DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, April 15, 2019 23:42:53

Tip van Theet week 16-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Edwin Bos - In dromen geloven'.

Edwin Bos (Schoonebeek - 50 jr.) is eigenlijk pas begin jaren negentig begonnen met zingen. Edwin zong vaak bij de toen populaire karaoke-shows om het publiek alvast een beetje op te warmen zodat deze ook zelf een nummer durfde te zingen.

In 2011 heeft Edwin het zingen weer opgepakt nadat hij de zanginstallatie van zijn (toen eveneens zingende) moeder had overgenomen. Na wat demo's volgde in 2014 zijn eerste eigen singel ('Genieten van de zomer') waarvan de tekst geschreven wordt door zijn vrouw Jannie. Daarna volgde samenwerkingen met Lucas & Gea en later met Terry West. Dit resulteerde in diverse singels zoals 'Jij bent meer dan alles, 'Bloedmooie vrouw' en 'De ware voor mij'.

​Begin 2017 is Edwin Bos een samenwerking aangegaan met Martin Sterken. Hierop volgde de singles 'Je eigen held', 'De ware voor mij' en 'Wat lijkt ze op jou'.
Na de singels 'Truckchauffeur in hart en nieren', 'Een lekker Deuntje', 'Het ronken van mijn diesel' en 'Met kerst weer thuis' (allen 2018) is het voor Edwin nu tijd om zijn eerste singel van 2019 onder de aandacht te brengen. 'In dromen geloven' is weer een prachtige singel geworden, wederom met een tekst met inhoud, natuurlijk weer geschreven door zijn echtgenote Jannie. Muziek en productie was weer in de vertrouwde handen van Martin Sterken.
"Blijf in je dromen geloven en maak je dromen waar. Ook als anderen het uit je hoofd proberen te praten. Blijf er in geloven en maak het waar" aldus Edwin.

Wederom een lekker fris nummer dat zeker in je hoofd blijft hangen, een echte meezinger ook, precies zoals wij ze graag horen. Vandaar dat deze week de nieuwe singel van Edwin Bos weer verkozen is tot de Tip van Theet op Radio Twilight.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur, hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.