DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, May 27, 2019 23:27:39

Tip van Theet week 22-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Erik de Greef - Vannacht bij mij'.

Erik de Greef (Hilvarenbeek - 26 jr.) De Brabantse zanger Erik de Greef heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om zijn eigen singles te gaan maken en optredens te gaan verzorgen.

Hij bracht in maart 2017 zijn eerste singel uit met de titel 'Om bij jou te zijn'. Een lekkere moderne foxtrot welke hem meteen veel aandacht opleverde bij verschillende radiostations. Een half jaartje later was het tijd voor 'Ciao Amore' de opvolger van de debuutsingel. Aan de vooravond van de zomer van 2018 kwam de derde singel van Erik uit, getiteld 'Waar ben ik in verzeild geraakt'.

En nu aan de vooravond van de zomer van 2019 komt Erik alweer met zijn 4e singel, genaamd 'Vannacht bij mij'.
De singel werd geproduceerd en opgenomen bij Frank Verkooyen in The Boom! Music studio te Breda. De tekst en muziek is van de hand van Femke Reuvers en Frank Verkooyen.

Naar ons idee een vrolijk en zomers feestnummer zoals wij ze graag hebben als Tip van Theet en ook prima passend bij het weerbeeld van de komende weken!

Deze week de Tip van Theet. Luister mee, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.