DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, June 03, 2019 23:04:48

Tip van Theet week 23-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Stevan Bloema - Of je wint of verliest'.

Stevan Bloema (25 jaar en geboren in het Groningse Roodeschool) is als klein jongentje zoals vele artiesten opgegroeid met Nederlands- en Duitstalige muziek. Tot de dag van vandaag luister hij niet anders, hier haalt hij zijn kracht, emoties en rust uit zegt Stevan.

De demo van de nieuwe singel kreeg Stevan aangereikt door Menno Muis en is geschreven en gearrangeerd door Adriaan Hoes. Stevan is er mee naar zijn producer Robert Dorn gegaan die er vervolgens een ‘Stevan Bloema’ sound overheen heeft gegoten. Het resultaat is wederom een vlotte, poppy song welke terecht weer is verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

Nadat Stevan de single naar een groot aantal radiostations had gestuurd kreeg hij meteen al complimenten over de productie. Bij diverse stations waaronder Radio Twilight werd het lied meteen op de playlist gezet, iets waar hij erg blij mee is want meestal heeft een release meer tijd nodig om opgepakt te worden.
Het is dus weer gelukt een topper van een nieuwe singel uit te brengen.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.