DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, September 03, 2018 23:38:48
Tip van Theet week 36-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Laura Ross - Jij en ik'.

Laura Ross (Oss - 27 jr.) is geboren in het Brabantse Oss en begint met zingen bij een schoolband en wint verschillende talentenjachten. De altijd goedlachse en spontane zangeres wordt ontdekt in 2008 en haar debuutsingel ‘Onze droom’ volgt.

Laura treed vervolgens een aantal jaren in het land op om op deze manier de muziekwereld beter te leren kennen en podiumervaring op te doen, het z.g. vlieguren maken.
Ze treed op in regionale televisieprogramma’s en tijdens het Mega Piratenfestijn en diverse talentenjachten. Hoogtepunten zijn het optreden samen met Shary-An in Groningen op het grote podium van RADIO538 en haar deelname aan het SBS6 tv programma ‘Bloed Zweet en Tranen’.
Hierna volgen haar singles ‘Zo wil ik het zien’(2010), ‘Stralende lach’(2010) en haar duet singles 'Lied van mijn hart' en Let's Marvin Gaye (beide 2016 en samen met Frank Hoek).

Dit jaar deed Laura mee aan 'Topper gezocht' en na haar deelname heeft ze alles nog eens goed op een rijtje gezet en vond ze het de juiste tijd om een nieuwe start te maken. Omdat Laura 8 jaar geleden al eens kennis met Manfred Jongenelis maakte en er toen gelijk een klik was nam ze weer contact op met Manfred om haar ideeën te bespreken. Ze houdt zelf erg van de muziek van John West en omdat er maar weinig vrouwen zijn die de stijl van John West, Henk Dissel enz. vertolken, zag ze daar een uitdaging. Manfred heeft goed naar haar geluisterd en schreef en produceerde voor haar de nieuwe singel 'Jij en ik'. Ongetwijfeld het begin van een mooie en lange samenwerking!

Deze week dus de Tip van Theet, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.