DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, November 12, 2018 23:43:10
Tip van Theet week 46-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Rene Schuurmans - Zelfs ik heb iets te veel gedronken'

René Schuurmans (St. Michielsgestel - 53 jr.) werd geboren aan het Maaskantje in Brabant. Hij komt uit een groot gezin met acht kinderen en groeide op met vier broers en drie zussen. Zijn vader, Sjef Schuurmans, was de eigenaar van café discotheek De Molen in Den Dungen en René groeide daardoor ook op met muziek.
In eerste instantie wilde hij dierenarts worden, maar hij hield meer van muziek. Hij drumde tijdens de jaarlijkse kermissen met een plaatselijk orkest en ook zong hij tijdens feesten en partijen. Samen met zijn zus Astrid vormde hij vijf jaar lang het duo Rene & Astrid.
Toen Astrid in 2004 zich geheel op het spelen bij een band wilde richten ging René solo verder.

René mag zich nog altijd rekenen tot één van de meest geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optredens.
Met hits als 'Bij ons in Brabant' (2014), 'Laat de zon in je hart’ (2012), 'Hela, Ho' (2004), 'Als ik haar zie' (2004), 'Ik ben nou eenmaal zo' (2013), 'Mooie meisjes' (2015), 'He, doe niet zo Sexy' (2017) en 'Proost nog een keertje met mij' (2017) weet hij altijd wel weer een feestje te bouwen.

Nu op het einde van 2018 presenteert René eindelijk weer eens een nieuwe singel.
Een verassende titel, een aparte melodie maar toch helemaal René Schuurmans. Uitermate vrolijk, pakkend, feestelijk en een hoog meezing- en meezwaaigehalte!

Deze week de Tip van Theet, donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.