DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, December 03, 2018 22:53:14
Tip van Theet week 49-2018

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Edwin Bos - Het ronken van mijn diesel'.

Edwin Bos (Schoonebeek - 50 jr.) is eigenlijk pas begin jaren negentig begonnen met zingen. Edwin zong vaak bij de toen populaire karaoke-shows om het publiek alvast een beetje op te warmen zodat deze ook zelf een nummer durfde te zingen.

In 2011 heeft Edwin het zingen weer opgepakt nadat hij de zanginstallatie van zijn (toen eveneens zingende) moeder had overgenomen. Na wat demo's volgde in 2014 zijn eerste eigen singel ('Genieten van de zomer') waarvan de tekst geschreven wordt door zijn vrouw Jannie. Daarna volgde samenwerkingen met Lucas & Gea en later met Terry West. Dit resulteerde in diverse singels zoals 'Jij bent meer dan alles, 'Bloedmooie vrouw' en 'De ware voor mij'.

​Begin 2017 is Edwin Bos een samenwerking aangegaan met Martin Sterken. Hierop volgde de singles 'Je eigen held', 'De ware voor mij' en 'Wat lijkt ze op jou'.
2018, na de singel 'Truckchauffeur in hart en nieren' en 'Een lekker Deuntje' is nu inmiddels de 3e singel voor 2018 uit, genaamd 'Het ronken van mijn diesel'. En zoals we inmiddels van Edwin gewend zijn, echte onvervalste truckersplaten, echte meezingers, lekker uptempo, precies zoals wij ze graag horen. Vandaar dat deze week de nieuwe singel van Edwin Bos weer verkozen is tot de Tip van Theet op Radio Twilight.

Met het oog op de komende kerstdagen is van het nummer tevens een speciale kerstversie gemaakt; 'Met kerst weer thuis'.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur, hier op www.radio-twilight.nl


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.