DJ Theet

DJ Theet

Over deze pagina

Deze pagina bied u informatie over onze dj’s. Zij zelf zijn verantwoordelijk voor de inhoud die aan u getoond word.

Tip van Theet

MededelingenPosted by DJ Theet Mon, December 17, 2018 23:37:50

Tip van Theet week 51 en 52-2018 en week 01-2019

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Edwin Bos - Met Kerst weer thuis'.

Edwin Bos (Schoonebeek - 50 jr.) is begin jaren negentig begonnen met zingen, hij zong vaak bij de toen populaire karaoke-shows om het publiek alvast een beetje op te warmen zodat zei ook zelf een nummer durfde te zingen.

In 2011 heeft Edwin het zingen weer opgepakt nadat hij de zanginstallatie van zijn zingende moeder had overgenomen. Na wat demo's volgde in 2014 zijn eerste eigen singel ('Genieten van de zomer') waarvan de tekst geschreven wordt door zijn vrouw Jannie. Daarna volgde samenwerkingen met Lucas & Gea en later met Terry West. Dit resulteerde in diverse singels zoals 'Jij bent meer dan alles, 'Bloedmooie vrouw' en 'De ware voor mij'.

​Begin 2017 is Edwin Bos een samenwerking aangegaan met Martin Sterken. Hierop volgde de singles 'Je eigen held', 'De ware voor mij' en 'Wat lijkt ze op jou'.
2018, na de singel 'Truckchauffeur in hart en nieren', 'Een lekker Deuntje' is inmiddels de 3e singel voor 2018 uit, genaamd 'Het ronken van mijn diesel' (Tip van Theet week 49). Op deze singel staat ook een Kerstversie van het nummer, genaamd 'Met Kerst weer thuis'. Eigenlijk dus de 4e singel van Edwin Bos voor dit jaar.

En zoals we inmiddels van Edwin gewend zijn is dit ook weer een echte onvervalste truckers plaat met een mooie Kersttekst, wederom geschreven door zijn vrouw Jannie (muziek Martin Sterken). Uiteraard weer met een hoog meezinggehalte en lekker uptempo zoals wij ze graag horen. Alles behalve een traditionele Kerstplaat dus. Vandaar dat we deze week en de volgende week deze singel van Edwin Bos hebben verkozen tot de Tip van Theet hier op www.radio-twilight.nl

Donderdag 20-12 vanaf 20.00 uur
Maandag 24-12 (Kerstavond) vanaf 20.00 uur
Donderdag 27-12 (3e Kerstdag) vanaf 20.00 uur

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.